Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Hujšanje

Pred šestimi leti je imel 180 kilogramov. Poglejte ga danes!

S.C.
21. april 2017, 08:51
9
Velikost pisave:

Danes 30-letni Luis Trigo iz Atlante je na prvi pogled povsem običajen moški športne postave, a ni bilo vedno tako. Pred šestimi leti je imel namreč kar 100 kilogramov več, in če ga ne bi zdravnik postavil pred dejstvo, ali bo nekaj spremenil ali pa bo umrl, vprašanje, kje bi bil danes.

Luis se je z odvečno težo spopadal celo življenje, a ga to ni pretirano skrbelo. Užival je v nezdravi hrani in se posvečal šolskim obevznostim ter kasneje službi in ljubezni, pri tem pa zanemarjal lastno zdravje. Ko pa ga je pustilo dekle, je zapadel v depresijo in tolažbo iskal v hrani, zaradi česar se je njegova že tako nezdrava teža še povečala in pri 24 letih je tehtnica pokazala 180 kilogramov. "Delal sem v skladišču in bil ves čas na nogah, ko so se mi nakopičili še dodatni kilogrami, pa enostavno nisem več mogel niti stati na nogah, bil sem počasen in ves čas utrujen, le nekaj ur dela na dan me je ubijalo," se spominja časov pred šestimi leti. A kaplja čez rob je bil šele obisk pri zdravniku. Ta ga je namreč posvaril, da lahko v nekaj letih umre, če ne bo konkretno spremenil svojega življenjskega sloga. Njegove besede je Luis vzel zelo resno in od takrat se je zanj začelo novo življenje. V službi je dal odpoved in se popolnoma posvetil skrbi za zdravje. Za začetek je z jedilnika črtal vso nezdravo hrano in začel telovaditi. Čeprav je bilo izjemno naporno, v prvih tednih je bila namreč že hoja po stopnicah močno utrujajoča, se je jeklena volja izplačala, saj so vedno bolj naporni treningi posteli del njegovega vsakdanjika, kar se je poznalo tudi na izgledu. V nekaj letih je uspel izgubili neverjetnih 100 kilogramov in danes se pri idealnih 80 kilogramih počuti odlično in roko na srce – tudi videti je, v primerjavi z nekoč, odlično. Težave je imel le z odvečno kožo. Sedaj na svojem Instagram profilu redno objavlja fotografije s treningov in svetuje tistim, ki se spopadajo s podobnimi težavami, kot se je včasih sam.
 

#throwbackthursday weight loss transformation edition! To think, only 5 years ago... I was near death with heart issues and diagnosed pre-diabetic. This is what proper nutrition, hard work and mental perseverance allows you to achieve... and I'm still not my final form. You must have an unrelenting belief in yourself while embracing that long campaign, even if you slip up and lose a couple battles. That's what builds your character! I'm a personal trainer and my goal is to eventually have every client realize their full potential, get rid of me, and spread the same knowledge! All you need is faith and YOU. G'night and keep battling! #wls #weightloss #bodytransformation #trainer #fitfam #fitness #weightlossjourney #fatloss #workout #muscle #fit #motivation #inspire #fattofit #transformation #igfitness #weightlosstransformation #igfitfam #handsome #igfit #healthy #bodybuilding #wlscommunity #selfhelp #inspiration #tbt #flexfriday

A post shared by Luis Trigo (@savageresolve) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,6
glasov 5
Komentarjev: 9
vestalka1 08.05.2017 14:16:37
Bravo, bravo...
berglander 08.05.2017 11:18:33
po moje ga punca niza pustila, ampak je še vedno nekje zatlačena med jogiji...................sicer pa, kapo dol.....
 
DeBill 24.04.2017 10:19:24
nice work!
 
zelolepo 21.04.2017 10:03:43
po mišicah se vidi, da brez beljakovin ne gre
čmrlj3 21.04.2017 11:06:32
a ti ne ješ beljakovin?
ReapWhatYouSow 23.04.2017 13:20:50
po izjavah se vidi da nekdo ne loči med beljakovinami (proteini) in steroidi
hotchilipoper 25.04.2017 07:14:04
Moja ima dve prsni mišici,ker je beljakovine
FesterAdams 21.04.2017 09:27:46
Rajši crknem...
komir10 21.04.2017 14:49:15
nobena škoda
Več komentarjev