Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

predigra

O čem lažejo ženske pri seksu?

S.C.
02. september 2016, 09:20
21
Velikost pisave:

Nedolžna laž je boljša od boleče resnice, pravijo. In roko na srce, vsak se kdaj pa kdaj zlaže. Pomislite malo, kolikokrat ste svoji dragi rekli, da je čudovita v rjavem pletenem puloverju in da ji nova pričeska res pristaja, v resnici pa se je kar kadilo za vami do spovednice, da ste se ’častitemu’ spovedali, kakšno debelo laž ste pravkar izrekli samo zato, da bi bil v hiši mir. In iz podobnih razlogov lažejo tudi ženske. Ja, prav ste slišali, in ne boste verjeli, največkrat se zlažejo ravno ko je govora o seksu. Poglejmo, katere so najpogostejše ženske laži v postelji!

’Nikoli se nisem ’šla’ seksa za eno noč’

Saj ne da trdimo, da je že vsaka seksala z neznancem, ki ga je slučajno opita spoznala na nekem žuru, a velikokrat je ženskam nerodno priznati, da so si privoščile avanturo za eno noč, saj se bojijo, da jih boste imeli za lahke. Da bi ’izpadla’ v kar najlepši luči, vam bo ta podatek zamolčala.

par v postelji
(Foto: Thinkstock)

’Vibratorja ne uporabljam’

Še vedno ni jasno, zakaj toliko žensk ne upa priznati, da se kdaj pa kdaj poigrajo same s seboj. Pa saj je to nekaj čisto naravnega in celo zaželenega. Morda če ji boste dali vedeti, da vas to neskončno ’rajca’, bo nekoč le priznala, da ima nekje v najtemnejšem kotičku svoje sobe skrit vibrator. V tem primeru jo prosite, naj ga ima naslednjič s seboj; vibrator je namreč lahko odlična popestritev tudi pri igricah v dvoje.

’Ja, ravnokar mi je prišlo’

Oh, te ženske! Njihov orgazem je čisto preveč neraziskano področje, celo najbolj izobraženim in izkušenim znanstvenikom nikoli ne bo jasno, zakaj neki ga hlinijo. No, ja, pa saj tudi same verjetno ne poznajo odgovora. Ker se ne morejo sprostiti, se bojijo, da bi vas izgubile, ker pač ne morejo doživeti vrhunca, zato ga raje zaigrajo ali pa celo same razglasijo, da se je ’zgodilo’. Oh, če bi vedele, da moški orgazem prebere iz tresljajev njenega telesa ter blaženega izraza na obrazu – takrat so besede čisto odveč.

’Ja, seveda, vse na meni je naravno’

Dandanes skoraj nobena ženska več ni naravna. Pa niti ni nujno, da si je namesto ’limon’ omislila ’melone’ ali pa da si je dala pomanjšati nos, lahko so umetni samo njeni dolgi platinasti kodri ali nohti na rokah in celo nogah. Če ne drugega, si tu pa tam zagotovo ’natakne’ umetne trepalnice ali obleče podložen modrček, sicer pa, če smo čisto natančni, že z ličili ni čisto naravna. Razen morda peščica tistih srečnic, ki jih je mati narava obdarila z naravno lepoto ter samozavestjo, da je ne bi kvarile z umetnimi dodatki.

’Joj, imaš najbolj popoln penis kar sem jih videla’

Ha, ha, ha, ha! Ste že slišali podoben komentar, ko je katera zagledala vašega ’korenjaka’? No, obstaja 0,5 odstotna možnost, da govori resnico, zares iskrena pa je bila le v primeru, če je vaš penis tudi edini penis kar jih je kdaj videla. To je nekaj takega, kot ko ji vi rečete, da ima najboljše ’balone’ kar ste jih držali v rokah. V tem primeru si jo želite čim prej spraviti v posteljo, ona pa vas pač ne želi izgubiti. A kako smo že rekli – nedolžna laž je boljša od boleče resnice.

seks
(Foto: Thinkstock)

’Tako dobrega oralnega seksa še nikoli nisem doživela’

Spet isto. Morda vam s tem res dvigne ego do nebes, a ni nujno, da govori resnico. Bojle bi bilo, da bi stavek obrnila nekako drugače oziroma izpustila presežnike, saj se boste tako nehali truditi, ona pa bo nezadovoljna. Sicer pa imejte vedno v glavi – ženske obožujejo oralni seks, zato natrenirajte vse mogoče tehnike vrtenja jezička in jo vsakič presenetite z novo, pri tem pa budno spremljejte izraz na njenem obrazu. In ko boste sami ugotovili, kdaj ste jo čisto zares pripeljali v nebesa, bo lahko rekla, da je doživela najboljšo oralno ’obdelavo’.

’Ne, čisto nič me ne moti, da si ne urejaš gozdička tam spodaj’

… razen, kadar se mi tvoje čisto predolge in razmršene ’kocine’ zataknejo za zobe in me žgečkajo po obrazu,’ bi najraje nadaljevala, a se predčasno ugrizne v jezik, preden bi vas utegnila užaliti. Če se pragozda med nogami še v življenju niste dotaknili, je skrajni čas da ukrepate, preden vam kakšna ne pobegne. Živimo v času, ko ’kočevski medvedi’ že dolgo niso več modni hit. Ni treba, da ga ’ogulite’, vsaj malce pristrizite dlačice, no!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,4
glasov 7
Komentarjev: 21
 
DeBill 09.09.2016 11:37:13
od birača, nema ...
 
Mario71 05.09.2016 15:51:08
jaz nisem taka:))) samo prekluknjana sem k švicarski sir:))
 
manolosantana 05.09.2016 11:09:03
Pa še ena: želim samo da sva skupaj in srecna...denar me ne zanima :D
Rebelution 05.09.2016 14:17:41
hehehehe, zadeta v nulooo!
 
Larissa13 05.09.2016 10:29:53
Upam, da bdo kmalu na vrsti še nekaj najpogostojših moških laži v postelji :D
kryptix 05.09.2016 19:18:56
moški ne lažemo če ni res nujno potrebno
Tinito Castro 05.09.2016 08:59:21
Še ena pogosta: na prvem zmenku ne grem v posteljo z nobenim....Bla, bla....
 
XenoSlo 04.09.2016 12:19:43
uh wow
pepcaXkunaverjeva 04.09.2016 08:16:39
to ste verjetno napisali po pogovoru z mano. edino še nenapisano izjavo dodajam. da vsakemu moškemu reci, da si še nedolžna (razen z možem).
exaglikojot 05.09.2016 11:49:07
A to ti je mož predlagal, da rečeš, ko te kdo drugi kresne? Da si še nedolžna?
 
Manhattan32 03.09.2016 13:16:22
No, pa mi je IQ padel za 30 pik ob branju tega članka.
 
Morana7 03.09.2016 12:37:25
Avtor je verjetno en model, ki se iz danega razloga težko poistoveti z žensko. Sem ženska in ne čutim potrebe, da bi se lagala v tri krasne kar tole zgoraj je.
kryptix 04.09.2016 14:05:00
kakšna potreba pa potem more bit po tvoje da bi se ti zlagala? Ali more bit še kej bolj sočnega da se potem zlažeš?
Morana7 04.09.2016 15:10:27
Nimam kakšnih prikritih nagenj o katerih bi se rabila lagat tako, da moj ve vse, kar je za vedet. Neke površinske idile me pač ne zanimajo.
Morana7 04.09.2016 15:43:30
Sploh pa ne vem kaj je sočnega v tem, kar je zgoraj našteto? A ti ne veš kdaj tvoji pride? Si ga še nisi nikoli izmeril? Se ne pogledaš in ne opaziš, da si neobrit tam spodaj?
kryptix 04.09.2016 16:54:50
nesporazum nisi razumela mojega uprašanja bom poenostavil. Napisala si da ne čutiš potrebe da bi se lagala v 3 krasne. To pomeni da se lažeš ampak ne za kr neke bedarije ko so tle na 24ur napisane.(se strinjam) moje uprašanje pa je bilo konkretno kaj se more tebi naredit oziroma kaj moraš ti naredit da se boš potem zlagala konkretno partnerju zdej ko si ga že omenila ? tisto sočno je mišljeno kaj hujšega kot tele bedarije od 24ur. da ti odgovorim. Vem gdaj ženski pride, meril sem si ga nazadnje pred nekaj leti, brijem se pa redno spodaj ko je pa poletje pa brijem use razen noge in roke. Peace
Morana7 04.09.2016 17:07:44
Pravzaprav sem ti odgovorila, nimam kakšnih prikritih nagnjenj, tako da ni nekih razlogov za laganje. Tole zgoraj je tako osnovno, da ne vem zakaj bi kdo o tem lagal. Si pa predstavljam, da folk ki vara tudi laže, da nekdo, ki ga privlači isti spol tega tudi ne bo razlagal partnerju/ki, ipd.
Morana7 04.09.2016 17:54:18
Se pa tega ne bi šla, z nekom si iskreno ali pa sploh ne...v prvi vrsti vsak itak smemu sebi laže.
Pteln 03.09.2016 10:18:55
Mislim da avtor tega članka že dolgo ni videl kaj šele ................................
Več komentarjev