Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Jeffrey Kendall

Nora preobrazba: Ne boste verjeli, kako mu je uspelo!

N.J.
16. april 2018, 13:56
0
Velikost pisave:

Številni se ukvarjajo s težavo, kako izgubiti teh nekaj odvečnih kilogramov pred poletjem. Roko na srce – vse leto, ne le spomladi in poleti, bi morali paziti na svoje zdravje in telo. Vseeno pa spodbuda za vse, ki se tega podviga lotevate sedaj: načina, ki se ga je lotil on, se lahko loti vsakdo!

Kot pravi, je vse, kar potrebujete, dostop do spleta in trdna volja.

Komaj 26-letni Jeffrey Kendall je mladenič iz Connecticuta (ZDA), ki je svojo zgodbo z javnostjo delil na Reddit, na Instagramu pa objavlja fotografije sebe v novi podobi. Čeprav je na vseh fotografijah videti povsem zadovoljen s svojim življenjem, vedno ni bil. Komaj pred dvema letoma je odkril novega sebe, bolj samozavestnega in neobremenjenega. Takrat se je namreč lotil preobrazbe svojega telesa in uspešno stopil kar 32 kilogramov.

PREBERITE: Prehranjevalni načrt za pridobivanje mišične mase

Vse skupaj se je začelo s tem, da ga je prijatelj vprašal, če gre z njim na fitnes, da se potolaži po razhodu z dekletom. In tedaj je sprejel pomembno odločitev. »Ko se ozrem nazaj, vidim, da sem bil potrt, depresiven, v konstantnem boju s svojo podobo,« je povedal za Reddit. Počasi je spremenil dnevno rutino. Začel je z vsakodnevnimi sprehodi, nadaljeval s tem, da je vsak dan opravil krajši trening, najpogosteje kar doma.

Kmalu je odkril, da je YouTube odličen vir najrazličnejših vadb, ki jih objavljajo tudi profesionalni trenerji, ne le laiki. Našel je tudi napotke, kako pravilno izvajati določene vaje. Našel je številne posnetke, ki so mu pomagali, da je sprejel sam sebe, svoje napake in kako zajemati življenje s polno žlico.

Poleg tega, da je začel telovaditi, je 26-letnik spremenil tudi prehranjevalne navade.

Z bolj zdravim načinom prehranjevanja in redno vadbo, za katero mu ni bilo treba odšteti velikih zneskov, je močno spremenil svojo podobo. In kot pišejo tuji mediji: če je prej spominjal na Zver, se je zdaj spremenil v princa iz risanke 'Lepotica in zver'.

Jeffrey sicer del zaslug za to, da se je tako spremenil, pripisuje tudi ljubezni in podpori, ki mu jo nudijo tako domači kot prijatelji.

How strange it is to be anything at all #neutralmilkhotel

A post shared by Jeffrey S Kendall (@jeffk8991) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasovi 4
Komentarjev: 0
Več komentarjev