Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Seks

Naredite konec rutini v postelji!

Moškisvet
20. april 2017, 08:56
5
Velikost pisave:

Si potihem želite, da bi bilo vaše spolno življenje bolj pestro in da bi se s partnerico valjala še kje drugje kot samo med rjuhami? Vnesite torej v vašo intimo nekaj manjših sprememb, ki bodo obema prinesle vsesplošno zadovoljstvo in morda tudi večkratne orgazme.

Kako se je v zadnjih desetih letih spremenil seks - 2
(Foto: iStockphoto)

Erotični roman Petdeset odtenkov sive avtorice E. L. James je številne ženske po svetu spodbudil, da več razmišljajo in se odprto pogovarjajo o seksu, hkrati pa je postregel tudi z zanimivimi in predvsem priročnimi triki, ki jih lahko uporabite v domači spalnici in še bolje – zunaj nje. Da bi čim več parov ideje iz omenjene knjižne uspešnice preneslo v prakso, spodbuja tudi seksolog Ian Kerner, sicer avtor knjige The Big Book of Seks, ki meni, da je za uspešno razmerje bistveno tudi pestro in razgibano spolno življenje.

Zvežite ji roke

Čeprav so danes ženske veliko bolj samostojne kot nekoč, zasedajo vodilna mesta v podjetjih in hkrati uspešno skrbijo tudi za gospodinjstvo, torej niso vedno le podrejene, pa jih kljub temu še vedno privlačijo predvsem dominantni moški. Če jo torej 'stisnete v kot' oziroma jo spravite v podrejen položaj, ni nujno, da je v tem nekaj slabega, lahko je zelo razburljivo in predvsem seksi. Uporaba kosmatih lisic v postelji ni nič novega, ampak je ta priljubljeni spolni pripomoček lahko izjemna popestritev vajine rutine v postelji. Če jih nimate, lahko uporabite tudi šal ali kravato, nežno jo zvežite na posteljo in se igrajte z njenim nemočnim teleščkom. Verjemite, da bo kričala od užitka, če boste le 'igrali na prave strune'. Da bo zadeva še bolj vroča in zanimiva, naj naslednjič zveže ona vas in z vami počne, kar ji srce poželi.

Prevežite ji oči

Če ji onesposobite določeno čutilo, v tem primeru vid, se poveča občutljivost drugih čutil, recimo dotika. Da bosta na koncu oba zadovoljna, ji pripravite nekaj sladkih presenečenj, kot so kocke ledu, vibrator, sladki greh, ali pa uporabite le svoje mokre ustnice ter spretne prste. Stimulirajte ji tiste točke, za katere vidite, da jo najbolj 'rajcajo', z vsakim dotikom jo presenetite tam, kjer ne bo pričakovala. Če jo dobro poznate ali če boste sledili njenim odzivom, nikakor ne morete zgrešiti. Naslednjič zamenjajta vlogi, na ta način se bosta dodobra spoznala, kar vama bo tudi v drugih okoliščinah prav prišlo.

Za neverjetno potenco - 6
(Foto: iStockphoto)

Uporabite kocke ledu

Pravijo, da je koža največji seksualni organ, saj ima nešteto živčnih končičev, ki so bolj ali manj občutljivi na dotik. S stimulacijo določenih točk se ustvarja izjemno zadovoljstvo, na ta način pa lahko oseba doživi orgazem celo brez seksa. Za piko na i uporabita kocke ledu, ki se bodo kot za stavo topile na razgreti koži. Prvih nekaj sekund bo občutek morda nekoliko nelagoden, že v naslednjem trenutku pa boste gotovo začutili prav posebno vzburjenje. Če želite zadevo še popestriti, lahko uporabita sladoled, ki ga, medtem ko se topi, spretno poližete iz njene kože. Ali ona iz vaše.

Seksajta v avtu

Če bosta seksala samo v domači postelji, bo vajino intimno življenje prej ali slej postalo rutina, pa tudi če bosta prakticirala vse mogoče položaje. Zakaj se torej ne bi strastem predajala še kjer drugje? Avto je sicer primarno namenjen nečemu drugemu, a za hiter (lahko seveda tudi daljši) adrenalinski seks je odlična izbira. Sploh če se odpravljata na daljšo pot in vaju med vožnjo 'prime', ne čakajta na zatohlo hotelsko sobo s škripajočo zofo, temveč zavijta s poti nekam na samo in le potešita potrebo. Že sam občutek, da vas v vsakem trenutku lahko kdo zasači, še povečuje vzburjenje.

Bodite malce 'zlobni'

Seveda je vsaka oblika nasilja v partnerstvu strogo prepovedana, a nežno 'šeškanje' po ritki je izjemno seksi in lahko celo poveča intenzivnost orgazma. To dejstvo pojasnjuje teorija, da bolečina in užitek hkrati vplivata na sproščanje živčnega prenašalca dopamina, ki hkrati povečuje občutek strasti in toleranco za bolečino. Če si tega želita oba, 'šeškanje' celo Kerner toplo priporoča kot del predigre.

Tuširajta se skupaj

Kapljice vode, ki polzijo po goli koži, so že skoraj preveč seksi, zato si le privoščita skupno tuširanje. Voda naj bi sicer zmanjševala delovanje naravnega lubrikanta, a predigra pod tušem, vključujoč izmenično miljenje, je lahko uvertura v nepozaben seks. Pazita le, da vama v navalu strasti ne spodrsne in se ne poškodujeta.

Seksajta, kjerkoli vama zapaše

Poleg že prej omenjenega seksa v avtu si lahko privoščita poredne igrice skoraj povsod. Raziščita vse primerne kotičke v stanovanju, od kopalnice, dnevne dobe, kuhinje do balkona. Pobegnita daleč od radovednih pogledov nekam v naravo, na osamljeno plažo, ali pa najemita jakuzzi za kakšno urico ali dve v bližnjem spa centru in se posvetita drug drugemu.

Težave spolnost
(Foto: iStockphoto)

Položaji od A do Ž

Preverjeni položaji, kot sta recimo misionarska ali tista, kjer je partnerica zgoraj, so super, saj se v njih počutite udobno in ste morda celo prepričani, da ji bo v tem položaju prišlo, a se nikar ne bojte poskusiti česa novega. Že majhna sprememba lahko prinese čudeže, zato le poiščita vajino kombinacijo položajev, za malce zabave pa se lahko poigrata tudi tako, da mečeta kocko, ki vama bo 'izbrala' naslednji položaj. Poskusita čim več novega, vendar pazite, da je ne silite v nekaj, kar ji res ne paše, saj se ji zaradi tega seks lahko celo zameri.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,5
glasova 2
Komentarjev: 5
 
637980 24.04.2017 11:43:34
ni nobene filozofije. če imaš seksi, lepo žensko v spalnici ti dogaja že samo da jo vidiš golo. če pa imaš eno, ki te (več) ne privlači najbolj pa je treba racionalizirat in filozofirat, da se kaj dogaja...
godzila 22.04.2017 16:15:56
babo zamenaš pa ni nobene rutine več ne pa ista lukna za cel živlenje si ne predstavljm ko je pa toliko drugega mesa za poiskusiti..............
 
Way2Hell 20.04.2017 21:18:01
bom poizkusil... žena je sicer nehala seksat,tako da bo treba lubico najdet
24pišancov 21.04.2017 11:01:06
To ti misliš da je nehala,verjeten verjameš v smrkce
 
brini 20.04.2017 10:56:20
no sex kjerkoli vam zapaše ni čisto lahko prakticirat ker je na vseh javnih krajih prepovedano sexat :)
Več komentarjev