Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Goran Dragić

Mučenje? Ne, tako trenira Goran Dragić!

N.J.
22. september 2017, 14:16
7
Velikost pisave:

Ste se kdaj vprašali, kako so videti treningi profesionalcev, kakršen je Goran Dragić? Poglejte si posnetke našega košarkarskega asa in zvezde NBA in opravite trening skupaj z njim!

Čeprav je že nekaj časa minilo od Evropskega prvenstva v košarki in so se košarkarji večinoma že vrnili v svoje ustaljene tirnice, po svetu še vedno odzvanjajo imena slovenskih košarkarjev. Goran Dragić je zagotovo zvezda tega prvenstva, a da je postal tako vrhunski športnik, je moral vložiti zares ogromno truda. V nadaljevanju si lahko ogledate posnetke njegovih treningov in trenirate skupaj z njim!

Posnetke treningov izven sezone je Dragić ustvaril v času, ko je igral za ekipo Phoenix Suns, ustvaril pa jih je v sodelovanju s trenerjem Tomom Vachetom.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasov 11
Komentarjev: 7
vrtnar_1 24.09.2017 19:51:59
V lepih hlačkah trenira. Naredi še malo reklame za svojo domovino.
 
JAMES23 24.09.2017 15:05:30
bravo 24 pič...zelo ste se potrudil za posnetek star 5 let...
 
Robertinhox 24.09.2017 12:01:53
ja vrjetno ja, zato pa zasluži 13 miljonov na sezono, ti pa meni o trdem garanju, eni sploh možnosti nimajo, za taki denar bi jaz tudi treniro, pa btw ti treningi so iz časa ko je bil pri phoenix suns, tak da pop tv kr neke bedarije piše
rkj 24.09.2017 12:12:42
mislis, da je on zacel s 13 miljoni?
kačica 24.09.2017 15:32:28
Medtem ko si ti verjetno kot večino vseh nas žural, je on po šoli vsak dan trdo treniral in šele z rezultati je prišel tudi denar
 
takje 22.09.2017 21:08:27
In potem so vsi pametni in vidijo samo neki brezvezni denar. Denar je samo nagrada za trdo garanje. Povem iz izkušenj, da ni bolj garaškega dela na tem svetu, kot biti vrhunski športnik. Športnik, ki ni pripravljen na trpljenje in odrekanje, se naj raje drži svoje mame in rekreacije. Talent že zdavnaj ni več dovolj, velja samo delo, delo in delo, pa to trdo garaško delo!! Bravo Gogi, vsak cent si trdo prigaral, ljudem pa podaril veliko veselja in radosti z svojimi uspehi.
Jani. 24.09.2017 13:24:46
+++++ V celoti podpišem. Sam sem bil dolga leta v tekmovalnem športu in dandanes je konkurenca takšna, da moraš dati praktično vsaki trening vse od sebe, se ga skoraj ubit. Vsak dvomljivec pa se naj vpraša zakaj se vrhunski športniki poslavljajo po 30 letu starosti. Ker imajo preveč denarja? NE! Njihova telesa so takrat že bistveno starejša kot njihov emšo. Zato, ker so že tako izmučena, poškodovana in nesposobna vrhunskega rezultata, ki edini odredi pravi denar ob pogoju, da je povrhu vsega še šport komercialno zanimiv. Posloviš se vedno raje na vrhu, kot v padcu. Talent, genetske predispozicije, odrekanje, podpora bližnjih, vztrajnost, trma, solze in kri.... pa še kaj, da se spleza na najvišje stopničke!!!
Več komentarjev