Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Sanja Modrić in Miha Vodičar

Miha Vodičar: S pravim treningom lahko velikokrat grešiš

L. P.
25. maj 2018, 15:42
1
Velikost pisave:

Bliža se finalna oddaja plesnega šova Zvezde plešejo. To nedeljo bodo znani zmagovalci tega priljubljenega šova. Pred zaključkom plesne oddaje smo za vas posneli izjave plesalcev o njihovih pripravah na nepozabni dogodek.

Miha Vodičar – S pravim treningom lahko velikokrat grešiš

Nalagam..

Miha Vodičar, ki se bo kmalu poročil, se na finalno oddajo pripravlja zelo intenzivno. Na kakšen način ohranja svojo formo?

Oddaja Zvezde plešejo se počasi umika iz televizijskih ekranov. Zagotovo pa se bomo vsi z navdušenjem spominjali fenomenalnih plesnih koreografij, ki smo jih zvesto spremljali. To nedeljo ob 20. uri na POP TV bo na sporedu finalna plesna oddaja, katere ne smete zamuditi.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 1
 
posojila386 07.07.2018 03:23:00
priložnosti za vaše projekte Za vse vaše posojilo zahteva za oživitev svoje dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosimo, da me kontaktirate za več informacij. prosim kontaktirajte me. E-pošta: posojila386@gmail.com Viber: +22 995608568
Več komentarjev