Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Princ Harry in Meghan Markle-portreta za naslovno

Niti poročena nista, pa se je že začelo!

L.P.
10. maj 2018, 13:05
5
Velikost pisave:

19. maja se ženita princ Harry in Meghan Markle. Princ Harry je poroko vzel zelo resno, saj ima nanjo temeljite priprave. Roko na srce - gre za ukrepe, ki jih pozna marsikateri 'vezani' moški: drži se posebne diete, hodi v fitnes, nehal je kaditi in piti alkohol. Na svečani prireditvi namreč želi biti v najboljši možni formi.

Posebna dieta

Harry se drži stroge prehrane. To počne pod nadzorom svoje zaročenke Meghan Markle. Anonimni vir pravi, da se je princ Harry skoraj popolnoma odpovedal karbohidratov. Konzumira le še kvinojo, sadje in zelenjavo. Prav tako naj bi princ jedel manj mesa, "smoothijev", arašidovega masla in čokolade.

PREBERITE: Bizarna pravila kraljeve družine
PREBERITE: Opa, kaj so izbrskali o Meghan ...

Telovadba

Princ hodi v fitnes in pridno trenira. To počne s pomočjo osebnega trenerja. V telovadnico hodi okoli sedme ure zjutraj skoraj vsak dan. Prince Harry je preživel deset let v vojski, zato je navajen na strogo disciplino.

PREBERITE: Dogodek, zaradi katerega bi lahko Harry umrl

Princ Hary in Meghan Markle sta vedela, da sta si usojena od prvega dne, ko sta se srečala. Zato ne preseneča dejstvo, da se Harry striktno drži diete in telovadbe. Želi namreč očarati svojo drago s svojo postavo, ohraniti zdravje in pokazati, da se je sposoben držati močne discipline.


 


 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasov 5
Komentarjev: 5
kwayzdey 17.05.2018 14:12:57
Ženita se? Aja? Ženi se on!
 
dragan krstic 15.05.2018 10:38:32
Ta zakon ne bo zdržal 3 leta. En drugemu bosta začela nabijati roge že kmalu po poroki.
profesorLazar 12.05.2018 09:22:17
V tako malo časa mu ne bo uspelo narediti nič. Morda bo le malo bolj shiran videti zaradi pomanjkanja hrane. Za dobro postavo pa je potrebno nekaj let discipline.
brabusednet 10.05.2018 14:42:33
Postaja papučar samo,kako dolgo, saj res do ločitve.
tedoVV2CHmedo 10.05.2018 13:23:37
Boste prilepili članke o teh dveh tudi na npr. okusno.je in dominvrt.si? Zdaj te članke za Tujo sceno razmetavate povsod. Zdaj med zadovoljna.si in moskisvet.si ni razlike, v obojem se kaže, kakšna je popolna ženska, razlika je samo, da v zadovoljna.si pišete reklame, kako lahko ženska hitro shujša. Go2ass!
Več komentarjev