Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Motnje erekcije

Kako podaljšati erekcijo?

Moškisvet.com
04. maj 2017, 11:34
5
Velikost pisave:

Vsak moški si želi potešiti žensko, to pa je mogoče samo, če bo vaš korenjak zdržal v pokončnem stanju nekaj dlje kot minuto ali dve. Obstaja nekaj tehnik, s katerimi si pri tem lahko pomagate!

Srček, kaj boš dobrega skuhal?
V nekaj korakih lahko podaljšate svojo erekcijo. Na ta način ne boste povečali užitka le sebi, temveč tudi vaši partnerici.

Tako kot si nekatere ženske želijo imeti večje prsi, tako bi tudi moški radi podaljšali svoje bogastvo za kakšen centimeter. Vendar pa daljši penis ni zagotovilo, da boste lažje in bolje potešili svojo partnerico. Penis je lahko namreč tudi manjši od povprečja, njegov lastnik pa 'bog seksa'. Kako torej potešiti žensko?

Z daljšo erekcijo, seveda. Vsi smo že slišali za točko G in tudi vemo, da je mogoče s stimulacijo te točke žensko pripeljati do orgazma. Točka G se nahaja globoko v ženski vagini, prav od tod pa tudi izvirajo miti, da mora imeti moški daljši penis, če želi z njim doseči to točko. V resnici natančna lega točke variira od ženske do ženske, a nikoli ni globlje od 5 do 7 centimetrov od vhoda v vagino, kar pomeni, da dolžina penisa ne igra pomembne vloge. Do točke tako lahko seže skoraj vsak penis, le redki so namreč v stanju erekciji krajši od 7 centimetrov. Ključ, ki odpira vrata točke G, se skriva v odločnem in konstantnem pritisku. Ker ženske, da dosežejo orgazem, poleg tega običajno potrebujejo nekoliko več časa kot moški, morajo moški delati na vztrajnosti svojega penisa in ne dolžini.

Prvi korak: Prehrana

Za daljšo erekcijo moški potrebujejo veliko hranilnih snovi, zato jim jih mora hrana, ki jo uživajo, to zagotavljati. Ključni vir energije predstavljajo ogljikovi hidrati, zato naj moška prehrana vključuje testenine, rjav riž, krompir in kruh. Pomemben element za proizvajanje sperme je tudi cink, ki ga najdemo v morskih sadežih, predvsem lupinarjih (polži, školjke, raki), rdečem mesu, tuni in siru. Prav tako je treba uživati sadje in zelenjavo, v telo vnesti zadostne količine zdravih maščob in na ta način ohranjati zdravo ožilje. Preko žil se namreč kri izliva v penis in ga ohranja pokončnega, zato morajo biti žile zdrave in odprte. Moško telo pa naj vsebuje dovolj dušikovega oksida, ki sprošča mišice in tudi tkivo penisa ter izboljša pretok krvi. Dušikov oksid nastaja v našem telesu iz aminokisline arginin, ki jo najdemo v orehih, oreščkih, bučnih semenih, belem in rdečem mesu, tofuju, ribah, skuti, lignjih in mleku ter soji. Moški naj se poleg tega izogibajo večjim obrokom pred seksom, saj bo vsa kri namesto v penis stekla v želodec, kjer se bo lotila prebavljanja.

Ne ne, danes zagotovo ne bova spala ....
Erekcijo poskusite podaljšati z uporabo kondomov ali obročka za penis, predvsem pa se med spolnostjo sprostite.

Drugi korak: Zmanjšajte občutljivost

Eden najboljših načinov, kako zmanjšati občutljivost penisa in na ta način podaljšati erekcijo, je nošnja kondomov med spolnim odnosom. Lahko pa poskusite erekcijo podaljšati tudi tako, da pomislite na nekaj drugega. Ko torej občutite, da ste tik pred vrhuncem, poskusite pomisliti na nekaj, kar ni povezano s seksom. A le za trenutek, toliko, da boste na ta način preprečili izliv, ne pa tudi izgubili erekcije.

Tretji korak: Krepite mišice

Obstajajo določene vaje, tako imenovane Keglove vaje, s katerimi lahko okrepite mišice medeničnega dna in abdomna ter tako podaljšate erekcijo. Te vaje so izjemno enostavne, izvajate jih lahko, ne da bi to kdor koli vedel ali videl, poleg tega pa boste zanje porabili samo od 15 do 20 minut na dan. Da bodo vaje zares učinkovale, pa jih boste morali izvajati konstantno. S Keglovimi vajami bo vaša erekcija postala boljša in daljša, z njimi pa boste tudi okrepili zdravje penisa, povečali spolno slo in vztrajnost.

Dvigni roke, če si upaš ....
Opustite škodljive razvade in izvajajte Keglove vaje. Začnite se tudi ukvarjati s športom in izboljšajte svojo kondicijo.

Četrti korak: Opustite škodljive razvade

Če prekomerno uživate alkohol ali kadite, je lahko tudi to vzrok za slabšo erekcijo. Kajenje povzroča oženje krvnih žil in slabša pretok krvi, kar lahko v skrajnem primeru pripelje celo do erektilne disfunkcije. Alkohol po drugi strani povzroči počasno izgubljanje občutljivosti v penisu, poleg tega pa lahko povzroči tudi otekanje prostate.

Peti korak: Preizkusite obroček

Obročki za penis naredijo penis bolj čvrst in trden za dalj časa, z njihovo pomočjo pa je mogoče zadržati ali okrepiti orgazem. Delujejo namreč tako, da zaprejo vene ob strani nabreklega penis, po katerih priteka kri v penis in izven njega, kar povzroči daljšo in tršo erekcijo. Obročki so narejeni iz različnih materialov, na primer lateksa, usnja, kovine ali plastike, najdete pa jih v najrazličnejših oblikah. Obročki so varni za uporabo, a jih je treba pravilno uporabljati. Na penisu ga ne smete imeti več kot 20 minut neprekinjeno, če začutite kakršno koli ščemenje, pa ga takoj snemite. Pred uporabo ga namažite z lubrikantom na vodni osnovi.

To so koraki, ki vas bodo pripeljali do daljše in boljše erekcije, zaradi česar boste zadovoljnejši v postelji tako vi kakor tudi vaša partnerica. Pri vsem tem je najpomembneje, da ste samozavestni, se znebite stresa in končno začnete brezskrbno uživati v spolnem življenju!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,0
glasov 6
Komentarjev: 5
Annis 05.05.2017 18:47:22
sexy zena dolga erekcija
 
karamba34 05.05.2017 12:20:21
odkar sem ženo menjal za tamlado mi stoji neskončno.
kajenje je zdravo 05.05.2017 10:34:19
Na podajsanje erekcije in alkohol se pr vas razumete, ko Marica u krivi k.
 
nemeJungat 05.05.2017 09:04:13
Obroček je zakon, sam kaj k ag moja na mara :(
androo77 08.04.2018 19:59:45
moja pa odkar ga mam noče brez
Več komentarjev