Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Luka Modrić

Bo Luka Modrić prestopil k Interju? 

U.K.
07. avgust 2018, 14:53
0
Velikost pisave:

Vse več se šušlja, da naj bi hrvaški nogometaš vendarle odšel iz Madrida. In pri tem, ga podpirajo tudi njegovi navijači. 

A vsaj za enkrat je Modrić še zmeraj v Barnabeuu, a je vendarle njegova prihodnost v Madridu dokaj negotova in zdi se, da si tudi sam želi odhoda. Inter je za Modrića ponudil 40 milijonov evrov in ponudba je španske navijače precej zaskrbela. Če bi se pogodili, bi namreč Madrid zaradi odhoda Ronalda ostal kar brez dveh nogometnih legend.  

Sicer za enkrat nič ne kaže na to in lahko smo prepričani, da Real ne bo kar tako izpustil Modrića iz svojih rok. So se pa Hrvati že navdušili nad prestopom svojega junaka in so podali kar nekaj razlogov zakaj bi moral to storiti. Inter že ima kar nekaj hrvaških igralcev, saj za klub igrajo Ivan Perišić, Marcelo Brozović in sedaj tudi Šime Vrsaljko. Z Modrićem bi imeli kar manjšo hrvaško reprezentanco. Modrić naj bi dobil, če bi prestopil v Inter, kar 1 milijonov evrov na leto. V Španiji dobi okoli sedem milijonov, če se njegova pogodba ne bo spremenila. 

‘Pobeg’ Ronalda v Italijo naj bi bil povezan tudi z davki. V Italiji bo namreč plačal manj davka in isto bi se zgodilo z Modrićem. In če gledamo prejšnje prestope, Modrić je leta 208 odpotoval v Tottenham, nato leta 2012 v Real in sedaj 2018 mogoče v Inter?    

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev