Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Obročki

Zaradi neodgovorne uporabe spolnega pripomočka je bil deležen neznosne bolečine in ponižanja

S.C.
11. januar 2017, 08:43
2
Velikost pisave:

Nek Nemec je želel malce popestriti dogajanje v postelji, zato si je pred seksom z ženo na penis nadel kovinski obroček, ki omogoča daljšo erekcijo. Vse lepo in prav, a obroček je na penisu pustil predolgo, kar je kmalu obžaloval.

V bolnišnici v Elmshornu so nedavno sprejeli moškega z neznosnimi bolečinami v predelu mednožja. Ugotovili so, da je Nemec po posteljnih igricah z ženo zaspal in pozabil s penisa sneti kovinski obroček. Ko se je zbudil, je bil njegov ud še vedno v stanju erekcije, obročka pa nikakor ni mogel sam odstraniti. Zdravniki so na pomoč poklicali gasilce, ki so z ustreznim orodjem prerezali kovino in možakarja osvobodili muk, seveda pa mu je bilo zaradi celotne situacije več kot neprijetno.

Par v postelji
(Foto: Thinkstock)

Čemu služi erekcijski obroček?

Vloga obročka je zagotavljanje zadostne količine krvi v penisu ter to količino zadržati čim dlje. Čeprav gre za začasni učinek, številni pari poročajo o njegovih neverjetno pozitivnih učinkih, saj zapre vse vene ob strani nabreklega penisa, po katerih priteka in odteka kri, posledica pa je daljša in trdnejša erekcija.

Pri erektilni disfunkciji, s katero se je že srečal skoraj vsak moški po štiridesetem, ta ne more doseči ali obdržati erekcije, zaradi česar je penetracija močno otežena ali sploh nemogoča, o prezgodnji ejakulaciji oziroma izlivu pa govorimo takrat, kadar do njega pride brez ali z minimalno predhodno stimulacijo oziroma takoj po penetraciji in predvsem prej, kot bi moški to želel. In predvsem za ti dve težavi je idelana rešitev erekcijski obroček oziroma prstan.

Seveda pa je obročkov več vrst, tako da ’ni vrag’, da ne bi vsak moški našel primernega zase. Pred nakupom je najbolje, da se posvetujete s prodajalko, ki vam bo glede na vaše potrebe in izkušnje znala najbolje svetovati.

Pozor!

Obročka nikar ne uporabljajte več kot 30 minut naenkrat, saj se v modih in penisu lahko nabere preveč krvi in ta zato pomodri, snemite pa ga prej v primeru, če začutite nenavadno ščemenje ali bolečino. Uporabo obročka se odsvetuje tudi v primeru predhodnih poškodb penisa ali mod, če pa trpite za diabetesom, hemofilijo ali jemljete tablete za redčenje krvi, se pred nakupom posvetujte z zdravnikom.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,3
glasovi 3
Komentarjev: 2
 
RamzesII 11.01.2017 12:22:23
Ali ni malo moteče, da imajo vsako trdo stanje penisa za erekcijo, ... tudi če ni vzrok spolno vzdraženje.
kajenje je zdravo 11.01.2017 10:30:17
Na pomoc so poklicali gasilce, ker se le-ti najbolj spoznajo na brizgalne. Pred nakupom se posvetujte s "prodajalko", saj je splosno znano, da majo zenske najvecje izkusnje v teh stvareh, ker lahko sprobajo na svojih penisih
Več komentarjev