Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Woody Harrleson, Brook Shields, Glenn Close

Woodyjev oče je bil plačani morilec 

U.K.
27. julij 2018, 14:09
2
Velikost pisave:

Woody Harrelson je eden najbolj cenjenih igralcev, njegova preteklost pa je res nekaj posebnega.  

“Večina ljudi reagira na slavo zelo slabo in jaz nisem nikakršna izjema,” je nekoč dejal slavni igralec. “Vendar verjamem, da sem se prebil iz tega z nedotaknjenim duhom.”  

Danes 57 letni Woody je zaslovel v humoristični seriji Na zdravje, kjer je igral malce neumnega, naivnega natakarja.  

Rodil se je v Teksasu v precej revni družini z dvema bratoma. Preživljala jih je mati s plačo tajnice. Woody je večkrat povedal, da je bil njegov oče Charles Voyde Harrelson redko z njimi. Leta 1974 je bil njegov oče namreč obsojen na doživljenjski zapor. Charles je bil plačani morilec, med drugimi naj bi likvidiral preprodajalca drog Sama Degalia in zveznega sodnika Johna H. Wooda. “Star sem bil 11 let, ko sem slišal ime svojega očeta po radiu. Bil sem v šoku,” je nekoč dejal Woody. Charles naj bi bil celo vpleten v umor Johna F. Kennedyja.      

Ne spreglejte tudi pretresljive zgodbe Luke Modrića.

Woody Harrleson, Brook Shields, Glenn Close
Glenn Close (Foto: Profimedia)

Po seriji Na Zdravje je Woodyjeva kariera šla strmo navzgor in sam je dejal, da se je obnašal kot idiot. “Žural sem cele noči, varal svoje punce in nato ženo. Slava mi je stopila v glavo. Dobil sem ženske, ki me še nekaj let prej ne bi niti pogledale. Na srečo takrat ni bilo družbenih omrežij, tako da ljudje niso vedeli kaj počnem.” Imel je dve hiši. V eni je živel z družino, v drugi je prirejal divje zabave s starletami in striptizetami. Od leta 2008 je poročen z Lauro Louie (53) s katero se je spoznal že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Skupaj imata hčerko Deni Montana (25), Zoe Giordano (21) in Makani Ravello (12). Med njegovimi ljubimkami sta bili tudi Brook Shields in Moon Zappa. Woody je imel tudi burno razmerje z igralko Glenn Close, ki naj bi bila kar obsedena z njim. Nekoč je dejal, da sta ju družila ljubezen do seksa in drog. Z Glenn je prekinil, ker se je želel umiriti. “Mislim, da nisem moški, ki bi lahko dajal nasvete. Naredil sem ogromno napak. Kurbal sem se, medtem ko je moja žena skrbela za otoke in mi oproščala nezvestobo. Sem sijajen primer kaj ne smete početi v življenju,” je dejal Woody, ki se očitno zelo dobro zaveda svojih slabosti in napak. “Upam, da bodo moji otroci pametnejši od mene.” 

Noro življenje je imel tudi pevec skupine Red Hot Chilli Peppers!

Woody Harrleson, Brook Shields, Glenn Close
Med njegovimi ljubimkami je bila tudi Brook Shields. (Foto: Profimedia)

Woody in Laura sedaj živita na Havajih in čeprav pogosto govori o kajenju marihuane, pa pravi, da je sedaj njegovo življenje precej dolgočasno in predvsem prijetno. Pred kratkim smo ga lahko videli v filmi Solo, trenutno pa snema film Dobrodošli v deželo zombijev 2. Woody je vegan in velik zagovornik legalizacije marihuane. Pred časom je polnil časopise tudi z izjavo, da je moral prižgati joint, da je lahko preživel večerjo z Donaldom Trumpom. 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 2
Shadow666 30.07.2018 12:01:41
tak kot je rekel...dobil je ženske ki ga prej nebi niti pogledale haha..ni neki lepotec glih zato še kako velja denar je sveta vladar :P
Rafaeluss 28.07.2018 14:21:42
In zakaj je moral z njim večerja, če se je moral zato fiksacijo?
Več komentarjev