Strip 61
Strip 61

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek
Basse

Video: Ta se boji vsega

U.K.
24. december 2012, 08:30
1
Velikost pisave:

Basse Andersen je pred časom zaslovel preko spleta, ko so ga sodelavci prestrašili skoraj do smrti. Vendar je Basse še zmeraj izjemno popularen in razlog tiči v njegovem strahu.

Basse se namreč ustraši vsega, kar so njegovi sodelavci ugotovili že dolgo nazaj. Pravzaprav se zdi, da je Basse v službi samo zato, da ga njegovi sodelavci lahko prestrašijo in vidijo njegove odzive. A najbolj zabavno pri vsem skupaj je, da Basse ni prav nič jezen. Pravzaprav se vedno nasmeje, sama pozornost pa mu je očitno zelo všeč. In vsaj glede na video je potrebno priznati, da ima Basse srce iz zlata. Upamo lahko samo, da je močno.

″Rad se smejim in všeč mi je, ko si ljudje izmislijo potegavščine,″ je dejal Basse novinarju, ki je delal z njim intervju.

Ker mu novinar najprej ni verjel, je še sam poskusil prestrašiti Andersena in posledice so izjemno smešne. Sedaj bi zelo radi videli kaj bi se z Bassejem dogajalo, če bi odšel v kino, pogledat kakšno dobro grozljivko.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 5
Komentarjev: 1
 
oljar 26.12.2012 15:10:57
Pa kdo se ne ustraši hitrih, nenadnih in nenavadnih situacij?
Več komentarjev