Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Basse

Video: Ta se boji vsega

U.K.
24. december 2012, 08:30
1
Velikost pisave:

Basse Andersen je pred časom zaslovel preko spleta, ko so ga sodelavci prestrašili skoraj do smrti. Vendar je Basse še zmeraj izjemno popularen in razlog tiči v njegovem strahu.

Basse se namreč ustraši vsega, kar so njegovi sodelavci ugotovili že dolgo nazaj. Pravzaprav se zdi, da je Basse v službi samo zato, da ga njegovi sodelavci lahko prestrašijo in vidijo njegove odzive. A najbolj zabavno pri vsem skupaj je, da Basse ni prav nič jezen. Pravzaprav se vedno nasmeje, sama pozornost pa mu je očitno zelo všeč. In vsaj glede na video je potrebno priznati, da ima Basse srce iz zlata. Upamo lahko samo, da je močno.

″Rad se smejim in všeč mi je, ko si ljudje izmislijo potegavščine,″ je dejal Basse novinarju, ki je delal z njim intervju.

Ker mu novinar najprej ni verjel, je še sam poskusil prestrašiti Andersena in posledice so izjemno smešne. Sedaj bi zelo radi videli kaj bi se z Bassejem dogajalo, če bi odšel v kino, pogledat kakšno dobro grozljivko.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 5
Komentarjev: 1
 
oljar 26.12.2012 15:10:57
Pa kdo se ne ustraši hitrih, nenadnih in nenavadnih situacij?
Več komentarjev