Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
policaj poje v avtu

VIDEO: Ko se policist prelevi v Taylor Swift ...

Ma.K.
17. februar 2017, 13:57
4
Velikost pisave:

Priznajmo si, vsi kdaj pa kdaj pojemo. Ali pa si vsaj mrmramo na kakšno znano vižo, ki jo slišimo po radiu ali na televiziji. Glede na raziskave največkrat prepevamo prav med vožnjo v avtomobilu in včasih nas melodija tako zelo prevzame, da ne ostane samo pri petju. V spodnjih posnetkih lahko preverite, kako ste videti, ko 'padete not'.

V vse več avtomobilih so na armaturni plošči vgrajene kamere, ki snemajo dogajanje v avtomobilu in pred njim. Njihov osnovni namen je večja varnost in hitrejše razreševanje okoliščin prometnih nesreč, včasih pa so lahko tudi vir smeha in zabave – sploh če je za volanom kdo, ki ima samo veselje do posluha.

V avtu pojemo ali si vsaj mrmramo tako rekoč vsi. In če nekateri z veseljem pokažejo svoj pevski in plesni talent širnemu občinstvu, je druge na smrt strah, da bi jih kdo slišal in videl: bodisi zaradi pomanjkanja samozavesti bodisi zaradi pomanjkanja posluha. A sodobna tehnologija danes omogoča marsikaj.

P.S.: Če vaš avtomobil nima vgrajene ali namontirane kamere, nič hudega. Zelo zabavne posnetke lahko ustvarite tudi z mobilnim telefonom – če le niste voznik!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 4
 
ričet 19.02.2017 07:04:50
hahaha
 
devlon 18.02.2017 18:54:10
bajsl
Bibosan 18.02.2017 10:01:35
Srčkan
 
SEJBOBOL 18.02.2017 08:12:53
A vsi bulijo v kamero , posneto to kar so želeli , razlika od spontanega ....
Več komentarjev