Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Duh

Trdi, da je v resni zvezi z duhom 

U.K.
08. avgust 2018, 14:10
2
Velikost pisave:

30-letnica zagotavlja, da ima povezavo z duhovi in da je z enim od njih celo v resni zvezi. 

Amethyst Realm iz Velike Britanije je dejala, da noče imeti nič z živimi moškimi, da pa je že večkrat imela spolne odnose z duhovi. V enajstih letih kar z enajstimi. Že več let pa naj bi bila v resni zvezi z enim od njih. Dodala je tudi, da si želi z ‘njim’ ustvariti celo družino.  

Duha je spoznala, ko je bila na potovanju po Avstraliji. “Hodila sem po divjini in uživala v naravi, ko sem začutila izjemno močno energijo,” je povedala Amethyst in dodala, da je vedela, da je on pravi. Svojega ljubimca sicer ne more videti a lahko z njim komunicira in ima spolne odnose. Ko se je vrnila v Veliko Britanijo je duh odšel z njo in kolikor vemo ni potreboval potnega lista.    

Kot je Amethyst dejala, bi rada z duhom ustvarila družino, in po njenih besedah naj bi imela dojenčka, ki bi bil prav tako duh. Ima namreč teorijo, da pride do navidezne nosečnosti, ker je v telesu ujet dojenček duh. 

Na njen intervju se je odzval psiholog Christopher French, ki preučuje paranormalna verovanja. Verjame, da Amethyst nima kakšne posebne oblike psihične bolezni, ampak je inkorporirala svoja verovanja v realnost, kar pravzaprav niti ni tako nenavadno. Nenazadnje tako delujejo tudi verska verovanja. “Nimajo vsi ljudje, ki doživijo nekaj nenavadnega, mentalno bolezen. Halucinacije so pravzaprav bolj pogoste pri normalno delujočih možganih, ki so pod nekakšnim stresom. Recimo, če oseba trpi za kroničnim pomanjkanjem spanca ali pod velikim stresom.” 

V primeru Amethyst se nagiba k razlagi spalne paralize. Gre za pojav, ko so možgani napol prebujeni, a hkrati še zmeraj v fazi spanja. Navadno se oseba v takšnem stanju ne more premikati in lahko vidi nejasne osebe ali čuti prisotnost nekoga. Pogosto so tovrstne izkušnje precej neprijetne in strašljive. Povezujejo jih tudi z domnevnimi ugrabitvami Nezemljanov.  

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 2
 
bohorjenas 09.08.2018 07:09:43
Nič nenavadnega Marija je tudi spočela od svetega duha :) Pa to ni verjela samo ona še zdaj verjame množica ovčič :)
TSTU 09.08.2018 10:29:28
ahahahaahaaahahahaa. huda huda
Več komentarjev