Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

NLP

Trdi, da je našel ostanke NLP-ja v Bermudskem trikotniku 

U.K.
09. avgust 2018, 15:18
0
Velikost pisave:

Lovec na zaklade je našel nenavadno strukturo na dnu zloglasnega trikotnika. 

Lovec na zaklade Darell Miklos je našel nekaj kar bi lahko popolnoma spremenilo naš pogled na vesolje. Darell že desetletja išče potopljene ladje v oceanih, tokrat pa je, če njegove trditve držijo, našel res izjemno najdbo. Predmet je našel preko posebnih zemljevidov, ki jih je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja sestavil astronavt Gordon Cooper. Cooper je zaznal več magnetnih anomalij na področju za katerega Darrell upa, da skriva ostanke NLP-ja, ki naj bi Zemljo obiskal pred več stoletji ali celo tisočletji.  

Darrell se je potopil na lokaciji in dejansko nekaj našel. Seveda bi bilo prehitro trditi, da gre dejansko za kaj tako pretresljivega kot je nezemeljsko plovilo, a dejstvo je, da se pod morjem nekaj skriva. Geofizik, ki je bil z ekipo Darrella Miklosa je dejal, da so korale, ki pokrivajo strukturo stare okoli 5.000 let. Prav korale pa naj bi bile dokaz, da gre za umetno strukturo, saj je praktično nemogoče, da bi korale zrasle v nekaj tako velikega in predvsem v takšni formaciji po naravni poti.  

Darrell, ki je strukturo odkril tekom snemanja oddaje Cooper’s Treasure za produkcijsko hišo Discovery, bi sedaj rad predmet dvignil na površje. Ker pa gre za res orjaško strukturo, posamezni deli so veliki okoli 100 metrov, to ne bo preprosto.   

Seveda se porajajo tudi ugibanja, da je Darrel našel ostanke kakšne stare civilizacije, skeptiki pa vendarle trdijo, da se bo izkazalo, da gre za naravno tvorbo. Z napovedmi je nenazadnje precej previden tudi sam Miklos, ki je večkrat poudaril, da morda vendarle gre za nekaj povsem naravnega. Poudaril je tudi, da je bil sam Cooper, ki je izdelal te načrte, prepričan, da so Zemljo obiskali Nezemljani (trdil je tudi, da jih je videl) in kdo ve, morda se vendarle izkaže, da imata oba prav. 

Znanstveniki so razrešili skrivnost Bermudskega trikotnika!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev