Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Želva

Okamenela med seksom

U.K.
20. junij 2012, 10:05
1
Velikost pisave:

Paleontologi so odkrili okamnele ostanke devetih parov želv, ki so okamnele med parjenjem. Vse skupaj pa se je zgodilo pred 47 milijoni let.

Mnoge živali padejo v neke vrste trans med parjenjem, in kot kaže, se je nekaj podobnega zgodilo tudi nesrečnim želvam. Med parjenjem so namreč zašle v strupeno vulkansko jezero, kjer so skozi milijone let postale kamniti fosili.

To pa je strast – kar med seksom v smrt - 1
Gre za želve Allaeochelys crassesculpta! (Foto: Wikimedia)

Vendar ni vseh devet parov umrlo istočasno, temveč so njihove ostanke našli na različnih mestih, umrle pa so v različnih časovnih obdobjih. Gre za odličen vpogled v takratno naravo želv, saj živali niso ravno pogosto umirale med določenim vedenjem. In obstaja zelo majhna verjetnost, da bi hkrati umrla oba partnerja, še manjša pa je možnost, da bi se oba ohranila.

To pa je strast – kar med seksom v smrt - 2
Allaeochelys crassesculpta (Foto: Wikimedia)

Želve so svoj 'ples' začele v nestrupeni vodi, nato pa so tonile čedalje globlje, najverjetneje zaradi transa, in dosegle vodo, kjer so bili strupi dovolj močni, da jih je ubilo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasovi 4
Komentarjev: 1
Več komentarjev