Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Talent

Tega resnično nočete videti!

N.J.
21. december 2012, 10:27
1
Velikost pisave:

Na resničnostne šove, na katerih člani žirije iščejo talente, se prijavljajo različni ljudje z najrazličnejšimi sposobnostmi. No, nekateri pač ne znajo peti, igrati ali plesati, imajo pa druge odlike. A vendar so te včasih preveč bizarne ... Poglejte si video!

Ne znate peti, plesati, igrati na najrazličnejše inštrumente, risati in početi vsega mogočega na svetu? Nič zato, vsak človek se rodi z nekim talentom. No, na ameriškem resničnostnem šovu America's Got Talent se je na odru pojavila ženska z ogromnim oprsjem. In prav oprsje je njen največji talent. Pa ne zgolj zaradi velikosti, oprsje je njeno odlično orodje za "razbijanje". V šovu je tako pripravila pravi spektakel, ki pa je člane žirije in gledalce dobesedno šokiral. Poglejte si video.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 9
Komentarjev: 1
lordslayer 21.12.2012 10:41:37
starooooooooooooooooooo .. ste pa res bedni s temi retro članki
Več komentarjev