Strip 58
Strip 58

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8
Talent

Tega resnično nočete videti!

N.J.
21. december 2012, 10:27
1
Velikost pisave:

Na resničnostne šove, na katerih člani žirije iščejo talente, se prijavljajo različni ljudje z najrazličnejšimi sposobnostmi. No, nekateri pač ne znajo peti, igrati ali plesati, imajo pa druge odlike. A vendar so te včasih preveč bizarne ... Poglejte si video!

Ne znate peti, plesati, igrati na najrazličnejše inštrumente, risati in početi vsega mogočega na svetu? Nič zato, vsak človek se rodi z nekim talentom. No, na ameriškem resničnostnem šovu America's Got Talent se je na odru pojavila ženska z ogromnim oprsjem. In prav oprsje je njen največji talent. Pa ne zgolj zaradi velikosti, oprsje je njeno odlično orodje za "razbijanje". V šovu je tako pripravila pravi spektakel, ki pa je člane žirije in gledalce dobesedno šokiral. Poglejte si video.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 9
Komentarjev: 1
lordslayer 21.12.2012 10:41:37
starooooooooooooooooooo .. ste pa res bedni s temi retro članki
Več komentarjev