Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Talent

Tega resnično nočete videti!

N.J.
21. december 2012, 10:27
1
Velikost pisave:

Na resničnostne šove, na katerih člani žirije iščejo talente, se prijavljajo različni ljudje z najrazličnejšimi sposobnostmi. No, nekateri pač ne znajo peti, igrati ali plesati, imajo pa druge odlike. A vendar so te včasih preveč bizarne ... Poglejte si video!

Ne znate peti, plesati, igrati na najrazličnejše inštrumente, risati in početi vsega mogočega na svetu? Nič zato, vsak človek se rodi z nekim talentom. No, na ameriškem resničnostnem šovu America's Got Talent se je na odru pojavila ženska z ogromnim oprsjem. In prav oprsje je njen največji talent. Pa ne zgolj zaradi velikosti, oprsje je njeno odlično orodje za "razbijanje". V šovu je tako pripravila pravi spektakel, ki pa je člane žirije in gledalce dobesedno šokiral. Poglejte si video.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 9
Komentarjev: 1
lordslayer 21.12.2012 10:41:37
starooooooooooooooooooo .. ste pa res bedni s temi retro članki
Več komentarjev