Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Jackie in John Kennedy

Slavni par: varal naj bi jo celo na medenih tednih!

Ma.K.
07. september 2017, 21:48
26
Velikost pisave:

Jackie Kennedy nikoli ni govorila o svojem zakonu in celo po smrti soproga Johna F. Kennedyja je vztrajno zavračala vse ponudbe, da bi napisala knjigo o življenju z njim. Kljub temu se je o njej in njenem umorjenem soprogu skozi leta nabralo toliko informacij, da je pred leti nastala celo filmska uspešnica.

Najhujši dan v življenju Jackie Kennedy se je začel s soncem, končal pa s tragično smrtjo njenega soproga, ki ni prizadel samo nje, temveč celotno Ameriko. Uspešen atentat na Johna F. Kennedyja v Dallasu 22. novembra leta 1963 je postal eden najbolj znanih prizorov v sodobni zgodovini – Jackie v svojem prepoznavnem rožnatem kostimu, ki se je nenadoma tako prestrašila, da je splezala na prtljažnik kabrio limuzine, na zadnjih sedežih pa je negibno obležalo prestreljeno telo njenega soproga, na katerega so samo nekaj sekund pred tem streljali iz daljave.

Jackie se je po tragičnem dogodku 2. decembra istega leta z otrokoma Caroline in Johnom mlajšim izselila iz Bele hiše, voznika, ki ji je bil na razpolago, pa je prosila, naj jih pelje po ulicah, s katerih ne bo mogoče videti njihovega dotedanjega domovanja. Spomini so bili še preveč boleči in Jackie ni mogla prenesti niti pogleda na zgradbo, v kateri je preživela zadnja leta zakonskega življenja. Nikoli po atentatu ni javno govorila o svojem zakonu, vse ponudbe, da bi napisala knjigo o življenju z Johnom F. Kennedyjem, pa je gladko zavračala. Objavljen je bil cel niz njenih biografij, a sama ni sodelovala pri snovanju niti ene same.

Soprog naj bi jo ves čas zakona varal

A med vsemi informacijami in zgodbami, ki so bile objavljene v letih po umoru tedanjega ameriškega predsednika, obstaja nekaj informacij, o katerih javnost ve zelo malo. Tako naj bi denimo Jackie načrtovala ločitev od Johna F. Kennedyja, ker naj ne bi več mogla prenesti njegovih ljubezenskih afer in varanja. Celo na medenih tednih naj bi John namreč imel pravi harem ljubic, njegova 'rezidenca' za orgije z njimi pa naj bi bil hotel Mayflower v Washingtonu. Ljubimkal naj bi celo z Marilyn Monroe, ki mu je na proslavi za rojstni dan v Madison Square Gardnu leta 1962 voščilo kar zapela. Ta posnetek sicer velja za enega najbolj znanih in legendarnih iz časa njegovega predsedovanja.

O svojih ločitvenih načrtih naj bi govorila z materjo, domnevno naj bi bil Kennedyjev oče tisti, ki je preprečil, da bi postala prva 'first lady', ki bi se ločila od aktualnega ameriškega predsednika. Ta naj bi simpatični Jackie namreč ponudil milijon ameriških dolarjev, da se ne loči, na kar naj bi mu Jackie odgovorila: »Stalo vas bo 20 milijonov ameriških dolarjev, če vaš sin domov prinese kakšno spolno prenosljivo bolezen, katere se bo nalezel od katere izmed svojih kurb.« Ta pogovor naj bi potekal po tem, ko je Jackie nekega večera nepričakovano in nenapovedano vstopila v ovalno pisarno Bele hiše, kjer naj bi John ravno oralno zadovoljeval tajnico Peggy Ashe.

"And I remember when I met him. It was clear he was the only one for me. We both knew it right away, and as the years went on, things got more difficult- we were faced with more challenges. I begged him to stay, try and remember what we had in the beginning. He was charismatic, magnetic, electric, and everybody knew it. When he walked in, everybody's head turned, everyone stood up to talk to him. He was like this hybrid, this mix of a man who couldn't contain himself. I always got a sense that he became torn between being a good person and missing out on all the opportunities that life could offer a man as magnificent as him. And in that way I understood him and I love him, I loved him, I loved him, I loved him. And I still love him. I love him." - Jackie Kennedy's love letter to Jack after his death. ——————————————————————— Tags: #jfk #johnfkennedyjr #johnkennedy #jackiekennedy #americanhistory #60s #kennedys #1960s #1950s #50s #democrat #camelot #history #usa #unitedstates #firstlady #35thpresident #jbk #potus #flotus #rfk #unitedstates #formerpresident #carolinekennedy #jfkjr #vintage #classic #sixties #fifties #jackieo

A post shared by John Fitzgerald Kennedy (@johnkenned.y) on

Kennedy je bil sicer kot veliki ženskar znan že veliko pred tem, ko je postal predsednik Združenih držav Amerike. Že ko je bil senator, naj bi se z Jackie stalno prepirala zaradi njegovih skokov čez plot. Nekega večera, ko se je vrnil domov z kdo ve kakšnega srečanja z eno izmed svojih ljubic, naj bi se celo tako hudo sprla, da ju je slišala vsa ulica. Za Jackie se je ta prepir končal precej tragično, saj jo je John, da bi sebe opral vsakršne krivde in upravičil razgrajanje pred sosedi, poslal na zdravljenje v psihiatrično bolnišnico, kjer naj bi prestala tri mučne terapije z elektrošoki.

Srečo našla v objemu grškega milijarderja

Jackie ni marala soprogove družine. Edina oseba med vsemi Kennedyji, ki jo je spoštovala in cenila, je bil Johnov oče. V svojih zgodnjih dnevniških zapisih je opisovala družinska druženja in med drugim zapisala: »Stari Joe je edini, ki se zna vesti za mizo. Preostali Kennedyji so kot prašiči. Teddy in Bobby sta se skorajda stepla zaradi tega, kateri od njiju bo dobil večjo porcijo pire krompirja.«

#jackiekennedy

A post shared by @style.and.politics on

Vse našteto je bil verjetno razlog, da po Kennedyjevem umoru Jackie ni dolgo samevala. Kot 'novopečena' vdova je imela pravo vojsko oboževalcev, pet let po soprogovi smrti pa je sprejela verjetno najboljšo odločitev svojega življenja: poročila se je z grškim milijarderjem Aristotlom Onassisom, ki je bil nor na svojo izbranko. Ampak tako v njenem rojstnem mestu kot preostalih delih Združenih držav Amerike je njena odločitev naletela na veliko zgražanje. Očitali so ji, da je izdala ameriški narod. Kljub temu je vse svoje življenje navdihovala ameriški narod in najbrž jo je ravno zaradi tega doletela čast, da so po njej posneli celo film. Njeno fascinantno, a tragično življenje je zajeto v velikem filmskem hitu Jackie, v katerem je vlogo lepe Jackie odlično odigrala Natalie Portman.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasovi 4
Komentarjev: 26
 
lars1102 12.09.2017 01:07:09
ko sta se spet srečala "tam gor", ji je vse priznal, vse naštel in se ji opravičil, po moje sta zdej čist "kul"...
MaršalPeter62 12.09.2017 07:07:18
Za take stvari se moški ne sme opravičevati saj je to dobrodelno delo!
 
hmhmhm 11.09.2017 21:08:22
Cipelj kot cipelj :)
MaršalPeter62 11.09.2017 16:06:30
Zvestoba-ženska definicija: mene ne boš drugih pa tudi ne!
BMWmunja 11.09.2017 17:49:33
A-ha, pa na roke lisice....
 
jesenvoyo 11.09.2017 10:31:00
In kdo je bil naročnik atentata pa se itak nikoli ne bo zvedelo, resnica pa bi bila verjetno tako šokantna, da ji ne bi niti verjeli.
 
kundalinigirl 09.09.2017 17:52:09
Ni čudno, da je potem Jackie naročila njegov umor. :)
 
koobrra 09.09.2017 12:12:33
Pa koga zdaj to briga. Da jo je varal smo vsi že zdavnaj vedeli. Kar se tiče pa nje, poleg tega da je za večino stvari vedela, je bila pa čista k.koška, da si je to dovolila. Takrat ko je bil še čas, bi lahko pospravila kovčke, odšla in si našla drugega.
zelolepo 09.09.2017 12:52:32
mene
RektalnaOdprtina 09.09.2017 20:06:59
ti si vedel, takrat še v planu nisi bil.
 
Karantanija 09.09.2017 11:29:31
Živali se ne morejo obvladati, ljudje pa imamo pamet! In zvestoba je najlepša vrlina na tej zemeljski obli
MaršalPeter62 09.09.2017 17:27:04
AMEN! Zvestoba spada pod ekonomijo, saj pomeni razplodno vzdržljivost moških pri drugih ženskah zaradi ekonomske računice matere svojih otrok! Dovolj razumljivo? Ženske pa imate pamet zato, da ob pravem času ekonomsko ugotoviote kateri moški je ljubezen vašega življenja in prosim ne mi kvasite o ljubezni. Sicer pa se tega moja žena zelo dobro zaveda...
majazmaja2 11.09.2017 13:04:29
Marsikatera se tega zaveda. Tudi sama. Imam zelo dobro plačano službo in to sem pričakovala tudi od moža. Zakaj bi morala preživljati nekega neambicioznega socialca? ... In minusi bodo prileteli :)
BMWmunja 11.09.2017 17:47:32
Pa rezultati tvojega dela odtehtajo plačo, ki jo dobiš? Pri veliki večini ljudi namreč ni tako. Delajo kak bedaki, plačilo pa je pogosto preskromno. Zakaj? Zato, da so lahko "posvečeni" preplačani, sicer bi ekonomika šla k vragu...
 
brezcasni 09.09.2017 11:09:58
in kaj potem, če je varal.....mogoče pa se je zasitil njenega hlinjenja in vmešavanja ali pa kar tako.....sicer pa tudi ona ni bila neka svetinja-za nežnim materinskim obrazom se lahko skriva......marsikaj........Je pa tako ..naveličanost ne zaobide nikogar.....skoraj nikogar.....in proti naravnemu instinktu ni pomoči.....
Karantanija 09.09.2017 11:22:48
Danes bi tak človek šel na kliniko za odvajanje. Vemo, od česa.
MaršalPeter62 09.09.2017 17:27:41
Kam pa gredo ženske katerim ni do sexa?
brezcasni 09.09.2017 20:09:30
jankoa..danes gredo taki gospodje točno tja kamor so hodili včasih-mal k drugi......poglej okrog sebe oziroma po večjih mestih recimo v Ljubljani sugar dadyje z mladimi smrklicami......
brezcasni 09.09.2017 20:12:00
PeterPan 55.....tiste ki jim ni do sexa si kupijo psa in se sprehajajo 3x na dan....hodijo nonstop na prireditve da si vsaj umetno zapolnijo čas.....
MaršalPeter62 11.09.2017 13:28:40
Hja to v večinoma ženske 40+. Začnejo se ukvarjati same s sabo in s svojim videzom vse s ciljem, da bi izgledale čim mlajše. Ampak njihovi frajerji z visokim libidom pa ta čas iščejo mlajše 27-35 let in ne rabijo gledati lastne žene-partnerice katera se s posegi trudi biti mlajša. Samo LIBIDO rešuje partnerske odnose.
MaršalPeter62 09.09.2017 08:42:14
Varal? Vzel si je samo to kar mu je manjkalo. SEX! Nobeden seksualno zadovovoljen moški ne gre k drugi ženski po seks. Ženske ne vedó kako funkcionira moški libido. Seksualno potešen moški nima želje zapustiti svoje partnerice in iskati drugo in to je ciklus kateri traja vse do moške starosti. Normalen moški rabi sex vsaj 2-3 krat na teden in to so čisto fiziološki razlogi in z ljubeznijo nima nič skupnega.
Svetlobasrca 09.09.2017 09:04:47
Bil je odvisen od sexa, kar je bolezen, ki se jo zdravi. če se tako odločiš. V odvisnosti je ena sama partnerica premalo.
LOVELIFE 09.09.2017 09:14:25
Lahko je zadovoljen pa vara. To lahko potrdim. Nekateri imajo radi dodatne avanture...
LOVELIFE 09.09.2017 09:14:29
Lahko je zadovoljen pa vara. To lahko potrdim. Nekateri imajo radi dodatne avanture...
Karantanija 09.09.2017 11:29:12
Živali se ne morejo obvladati, ljudje pa imamo pamet! In zvestoba je najlepša vrlina na tej zemeljski obli!
MaršalPeter62 09.09.2017 17:22:24
Vsi moški z visokim libidom smo "odvisni" od sexa! Če pa imate ženske doma neke loleka pa kar hranite celega prašiča zaradi ene slabe klobase.
Več komentarjev