Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ivana Knoll naslovna

Seksi navijačica pomaga Hrvatom

U.K.
09. julij 2018, 10:22
1
Velikost pisave:

Nogometni navijači niso spregledali ene najbolj vročih navijačic na letošnjem svetovnem prvenstvu v nogometu. In sedaj vemo, kdo je.

Hrvaški nogometni navdušenci so prepričani, da bo njihova reprezentanca osvojila svetovno prvenstvo v Rusiji. In pri tem jim bo pomagala tudi navijačica, ki je pritegnila pozornost številnih po vsem svetu. Proglasili so jo namreč za Miss svetovnega prvenstva 2018, kar je seveda neuraden naziv. Gre za 26-letno Ivano Knöll, ki si je do sedaj ogledala vse tekme, na katerih so nastopili Hrvati. Ivana se je sicer rodila v Frankfurtu, a živi v Zagrebu. Odkar so jo mediji razkrili, je lepotička dobila že preko 100.000 sledilcev na instagramu, številka pa iz dneva v dan raste. Ivana je dejala, da bo s hrvaško reprezentanco do konca, in tudi navijači verjamejo, da jim bo prinesla srečo. 

Predsjednica i ja navijamo �dded�ddf7�dfc6❤️�dcaa�dffb

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasovi 3
Komentarjev: 1
 
BeyonceKnowles 11.07.2018 17:36:13
poljubček angleškim dekletom oz. navijačicam :*
Več komentarjev