Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Kobila na strehi naslovka

Pogrešanega konjička so našli na strehi 

U.K. / UKC Ljubljana / U.K.
11. julij 2018, 15:40
3
Velikost pisave:

Očitno je imel konjiček pravo dogodivščino, ki se je na srečo končala dobro.

Zgodba (ne)srečnega ponija z imenom Leaf se je začela, ko je med hudim deževjem poplavilo kmetijo na Japonskem, kjer je kobila 'zaposlena’ kot terapevtska žival. Devetletno Leaf je odnesla deroča reka in njeni lastniki so se bali, da je utonila. Kljub temu so organizirali iskalno akcijo in jo našli na strehi hiše v bližnjem mestu. Še zmeraj je velika uganka kako je kobila  prišla na streho, saj lastniki hiše in sosedje zatrjujejo, da voda ni bila tako visoka, da bi Leaf lahko naplavilo na streho. Leaf je bila malce pretresena, imela je tudi malce poškodovano eno nogo, a je z njo sedaj že doma v svojem hlevu. Prav gotovo bi lahko povedala izjemno zanimivo zgodbo, če bi le znala govoriti.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 3
 
BeyonceKnowles 11.07.2018 17:33:23
ta Moškisvet.com BO TREBA UKINIT! Nevem zakaj ta novica ni pod 24ur.com NASLOVNICO ali pa pod NOVICAMI. Zakaj je ta zgodba o ubogem poniju na MOŠKISVET.COM?????????????????????????????????????
murate 11.07.2018 20:17:13
NA BIT ,DA JE KDO ZOOFIL
zimerman 14.07.2018 07:50:15
Na naslovnici bi kliknil samo enkrat, sedaj moraš vsaj dvakrat, trikrat. Voila...najbolj obiskana stran v slo....meka za oglaševanje in dviganje raznoraznih rejtingov. Ni ekonomske računice da bi bilo vse pregledno in s čim manj klikanja :)
Več komentarjev