Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Pri osmih letih dela sklece na steklenicah - 4

Poglejte kaj počne pri le osmih letih!

S.R.
01. februar 2012, 15:21
3
Velikost pisave:

Za tegale malega mišičnjaka ste verjetno že slišali. Gre za 8-letnega dečka iz Romunije po imenu Giuliano Stroe, ki se je že pri petih letih vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot najmočnejši deček na svetu.

Giuliano s starši sicer živi v Italiji, njegov oče, ki je tudi sam velik navdušenec nad telesno vadbo pa pravi, da ga sin v telovadnici spremlja že vse od drugega leta starosti. Medtem ko se njegovi vrstniki igrajo in počnejo vse normalne stvari, ki jih otroci pač počnejo mali Giuliano tako v telovadnici vadi skupaj z očetom.
Mali mišičnjak je pri petih letih po rokah najhitreje na svetu prehodil 10 metrov, med nogami pa je imel za nameček še utež, zaradi česar si je prislužil vpis v slavno knjigo rekordov. Čeprav njegovi starši zatrjujejo, da mu slava ni stopila v glavo, pa Giuliano vseeno uživa, vsakič, ko lahko pokaže svoje neverjetne telesne sposobnosti. Pred kratkim se je na spletu tako znašel video posnetek, na katerem mali Giuliano sklece izvaja kar na štirih praznih steklenicah. Podvig, ki ga tudi v svetu odraslih zmore redko kdo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,8
glasov 10
Komentarjev: 3
Zekoo 05.02.2012 18:03:19
človek bo mrga samo bo imel resne težave pri razvoju telesa...
 
brother970 01.02.2012 16:34:14
Neverjetna želja malega človeka:)
 
Maja249 01.02.2012 15:26:20
Poglejte mišice!! Za 8.letnika to ni normalno :O
Več komentarjev