Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Pri osmih letih dela sklece na steklenicah - 4

Poglejte kaj počne pri le osmih letih!

S.R.
01. februar 2012, 15:21
4
Velikost pisave:

Za tegale malega mišičnjaka ste verjetno že slišali. Gre za 8-letnega dečka iz Romunije po imenu Giuliano Stroe, ki se je že pri petih letih vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot najmočnejši deček na svetu.

Giuliano s starši sicer živi v Italiji, njegov oče, ki je tudi sam velik navdušenec nad telesno vadbo pa pravi, da ga sin v telovadnici spremlja že vse od drugega leta starosti. Medtem ko se njegovi vrstniki igrajo in počnejo vse normalne stvari, ki jih otroci pač počnejo mali Giuliano tako v telovadnici vadi skupaj z očetom.
Mali mišičnjak je pri petih letih po rokah najhitreje na svetu prehodil 10 metrov, med nogami pa je imel za nameček še utež, zaradi česar si je prislužil vpis v slavno knjigo rekordov. Čeprav njegovi starši zatrjujejo, da mu slava ni stopila v glavo, pa Giuliano vseeno uživa, vsakič, ko lahko pokaže svoje neverjetne telesne sposobnosti. Pred kratkim se je na spletu tako znašel video posnetek, na katerem mali Giuliano sklece izvaja kar na štirih praznih steklenicah. Podvig, ki ga tudi v svetu odraslih zmore redko kdo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,8
glasov 10
Komentarjev: 4
Zekoo 05.02.2012 18:03:19
človek bo mrga samo bo imel resne težave pri razvoju telesa...
slovenc79 25.12.2015 19:24:46
zakaj že? če trenira na zdrav način in z zdravo prehrano brez nekih dodatkov, ima to izključno pozitivne učinke in razvit bo bolje in bolj zdrav kot marsikateri vrstnik ki cele dneve visi na telefonu.
 
brother970 01.02.2012 16:34:14
Neverjetna želja malega človeka:)
 
Maja249 01.02.2012 15:26:20
Poglejte mišice!! Za 8.letnika to ni normalno :O
Več komentarjev