Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Sašo Stare in Domen Valič

Oglejte si talente v živo ali še bolje, pridružite se jim 

U.K.
08. avgust 2018, 09:10
0
Velikost pisave:

Jeseni bo znova na sporedu največji televizijski spektakel Slovenija ima talent, ki ga preprosto ne smete zamuditi. 

Gregor Košmerlj, Slovenija ima talent

Nalagam..

Eden najbolj priljubljenih šovov Slovenija ima talent ni poseben samo zaradi talentov, ki pred našimi očmi uresničujejo svoje sanje. Poseben je tudi zato, ker s tekmovalci diha vsa ekipa, še posebej voditelja in žiranti. Kaj v studiu počnejo takrat, ko se na programu vrtijo oglasi, kako jih je srečati in spoznati v živo? Če izpolnite prijavnico, ki jo najdete na tem naslovu in pridete med našo publiko v prekrasno dvorano SNG Opera in balet v Ljubljani, boste začutili čar televizije in morda najbolj pomembno: s svojim aplavzom in navijanjem talentom pomagali na pot do uspeha! Morda pa prav vas čaka tudi nagrada ... 

7. sezono šova bosta vodila Sašo Stare in Domen Valič, ki bosta za odrom in na njem vzpodbujala talente. Z njimi bosta potila pot, grizla nohte, po potrebi stala na glavi in jih moralno podpirala celo pot do finala. Domen bo že drugič vodil spektakel in naznanja, da bosta tekmovalcem v veliko pomoč: ''Odločila sva se, da se bova vsakemu talentu posvetila tako, da bo kar se da sproščen pred žiranti. Pogovor, meditacija, motivacija, počepi, objemi, čokolada, ni da ni. Tudi za mano je ogromno stresnih situacij in treme. Ko sem mislil, da bom zmrznil, da mi bodo noge odpadle, da se mi bo grlo izsušilo in bom pred ljudmi postal ena puščava, ki butasto gleda. To tegobo prebrodim tako, da naredim en dolg izdih, v katerem si rečem: 'Kva je, piki? Dej, zdej!' In potem kar steče samo od sebe." 


 
Sašo, ki bo prvič stopil v voditeljske čevlje šova, ve, da je nastop velik stres, a ga, kot se za komika spodobi, obravnava na zabaven način: "Po nekih raziskavah, ki sem jih jaz našel med googlanjem na kavču, ampak so jih pa naredili v laboratoriju resnični znanstveniki v belih plaščih, je strah pred javnim nastopanjem pri večini ljudi na višjem mestu kot strah pred smrtjo. S tem, da je javni nastop že recimo nastop pred razredom ali pa predstavitev v službi," pove v šali. 

Seveda pa je še zmeraj čas, da se prijavite in pokažete svoje talente.  

Vabimo te na zadnje predizbore šova Slovenija ima talent! Pridruži se nam v Mariboru in Ljubljani: 

Maribor, sobota, 11. 8., od 10.00 do 18.00, Plesna šola Pingi, Ulica Slovenske osamosvojitve 3 

Ljubljana, nedelja, 12. 8., od 10.00 do 18.00, Austria trend hotel, Dunajska 154  

ZGRABI SLAVO IN ZABAVO! PRIJAVI SEBE ALI DRUGEGA TUKAJ>> 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev