Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Seks za lepoto

Ne, drage dame, nismo taki prasci!

M.K. / Moškisvet.com
16. maj 2017, 15:37
5
Velikost pisave:

Zaradi napačnih prepričanj o tem, kako razmišlja močnejši spol, ženske pogosto odženejo od sebe moškega, ki jim je všeč. Ko jim je nekdo izjemno privlačen, namreč začnejo taktizirati in takrat gre kaj hitro vse lahko po gobe.

Seks za lepoto
Spolni odnos na prvem zmenku nima nikakršne zveze s spoštovanjem. (Foto: iStockphoto)

1. Seks na prvem zmenku

Eno izmed napačnih prepričanj je zagotovo to, da vas moški ne bo več cenil, če se boste odločile za spolne odnose z njim že na prvem zmenku. V resnici to nima nobene zveze s spoštovanjem, saj gre za odnos, v katerem bosta uživala oba. Toliko, kot bo on izrabil vaše telo, boste tudi ve izrabile njegovega. Spoštovanje pa se gradi na popolnoma drugih kvalitetah, ki so odvisne od vaših prepričanj in načel, po katerih živite, in tega, kako jih vaš ljubimec sprejema. Poleg tega, če bo moški izgubil interes za vas že po prvem spolnem odnosu, najverjetneje tako ali tako nima želje po kakšni resnejši zvezi.

Osvajanje
Moški ne "lovijo" zato, ker to radi počno, ampak ker v večini primerov morajo.

2. Moški radi lovijo

Moški tako kot ženske ne marajo zavrnitve in se bojijo ponižanja, ki ga zavrnitev prinaša, a jim pogosto ne preostane nič drugega kot to, da zberejo pogum in premagajo svoje strahove. Tako moški ne "lovijo" zato, ker to radi počno, ampak ker v večini primerov morajo. Kar seveda še ne pomeni, da se morate sedaj podati v lov za njim in ti dve vlogi zamenjati. Namesto tega si še vedno pustite dvoriti, a mu pokažite, da ste mu naklonjene, in sicer pripravljene podleči njegovim čarom, a le če se bo trudil še naprej. Ženske pogosto namreč zaradi prepričanja, da morajo biti čim dlje časa neulovljive, moškega zavračajo. Ta nato dobi napačen signal, da dekle ni zainteresirano zanj, in na koncu obupa.

3. Radi se prepuščajo domišljiji

Seveda vas radi opazujejo v vašem seksi spodnjem perilu in ko pridete izpod tuša zavite v brisačo. A še bolj kot v tem delu, uživajo v tem, ko lahko vse te stvari slečejo z vas.

Poslovna ženska
Mlajše generacije moških so vse bolj naklonjene uspešnim neodvisnim ženskam. (Foto: iStockphoto)

4. Ni jim prijetno ob neodvisnih ženskah

Res je, da si nekateri moški ob sebi ne želijo uspešne ženske, a mnogih to prav nič ne moti. Neka raziskava je pokazala, da so še posebej mlajše generacije vse bolj naklonjene ženskam, ki so neodvisne in samostojne. Kot so povedali moški v raziskavi, bi si želeli ob sebi uspešno žensko, saj bi bili nanjo izjemno ponosni. Psihologi menijo, da imajo moški, ki se takšnih žensk bojijo, težave s svojo  samopodobo in jih je strah, da bi bila ženska na nekem področju boljša od njih in jih zato ne bi več sprejemala.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 5
slovenc79 20.05.2017 03:44:17
zakaj se moški bojijo uspešnih žensk? pokažite mi eno uspešno žensko, ki vsakega moškega ki ne zasluži vsaj malo več kot ona, za nepsposobnega. raje se vprašajte zakaj je uspešne ženske strah, da bi imele za partnerje manj uspešne moške.
 
ad-hoc 19.05.2017 20:26:26
1. točka je totalen bs: če te nekdo ceni ne razmišlja o sexu - spomnite se, ko ste bili zaljubljeni prvič, ali ste mislili na sex .....in, če se doseže višek ljubezni s sexom, je prav gotovo na začetku višek zelo nizek....in v kolikor se človek preda užitkom na začetku zakaj bi se moški potem sploh še trudil ljubiti....70 % takih začetkov ne vodi že v startu nikamor....20 % jih postane FF, če se 10 % posreči pa je velik ČE, morda 5 %
 
tornadotex 19.05.2017 11:10:44
Pod točko 4 se moški ne strinjamo,uspešna ženska predstavlja resnega tekmeca proti moškemu in pravi moški na to ne bo gledal brezbrižno,zato se pojavljajo nesoglasja,razen če je moškemu vseeno....takšen moški pa ni moški ,pač pa copata z mrtvakom v hlačah....
etalon 19.05.2017 15:34:58
Meni pa uspešna ženska predstavlja izziv in možnost, da tudi jaz osebnostno rastem in postanem še bolj uspešen. Mene ženke, ki niso uspešne, sploh ne privlačijo. Seveda je pri človeku pomembno, da ima nekaj, v čem je boljši in uspešnejši tudi od svojega partnerja, ker se drugače počuti manjvrednega. Tak odnos ni OK. Zato je dobro, da sta oba uspešna na svojem področju in da ne tekmujeta, ampak se učita eden od drugega. Jaz mislim, da ima mrtvaka v hlačah tisti, ki si izbere manj uspešno žensko, zato, da je siguren, da ja ne more biti boljša od njega. Edino tako si potem nafila ego, da mu sploh lahko stoji, čeprav je potem samo prvi na vasi. Sicer pa ne verjamem, da uspešna ženska sploh želi luzerja...
 
blue-freezer 19.05.2017 09:32:20
Je pa tudi res, da ponavadi bolj cenimo tisto, česar ne dobimo na pladnju. To velja za oba spola. Ni pa to pravilo, seveda.
Več komentarjev