Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Morski pes

Morski pes se je pognal na njegove noge 

U.K.
09. avgust 2018, 08:01
0
Velikost pisave:

Uh, znanstvenik, ki preučuje velike bele morske pse, je najverjetneje moral zamenjati hlače. 

Biolog Greg Skomal iz Massachusettsa je poskušal označiti velikega belega morskega psa, ko je doživel precejšen pretres. Beli orjaki so namreč znani po tem, da skočijo iz vode, ko lovijo svoj plen.  

Sam posnetek je takšen, da bi ga lahko brez težav vključili v kakšen remake filma Žrelo. Greg se je ravno pripravljal, da bi označil morskega psa, ko se je ta očitno odločil (ali odločila), da bi malce poskusil, kakšnega okusa je to bitje na barki. Žival se je pognala iz vode proti nogam prestrašenega Grega, ki je na srečo odskočil. Res je, da je bil tudi zavarovan s kovinsko ograjo, a bi ga žival lahko tudi vrgla v morje, če bi z vso močjo udarila v rešetko. V tem primeru se za (ne)srečnega biologa vse skupaj najverjetneje ne bi končalo prav dobro.  

No, ja, moramo priznati, da Greg niti ni bil tako prestrašen, saj dejansko ni bil v nevarnosti. In lahko ga tudi slišimo zavpiti, če so ostali ljudje na barki to videli. Zdi se, da je bil celo navdušen.  

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev