Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Krave

Krave ‘aretirale’ zločinko 

U.K.
10. avgust 2018, 13:18
1
Velikost pisave:

To gotovo sodi v tisto kategorijo, saj ne more biti res, pa je. 

Na Floridi v okrožju Seminole, so krave pripomogle k aretaciji ženske, ki he bežala pred policijo. Ženska se je vozila v ukradenem avtomobilu s še dvema moškima in tekom pregona je ženska zbežala na polje. Po informacijah policije naj bi ženska dejansko uspela zbežati, saj jo je helikopterska enota, ki je zasledovala avtomobil, izgubila iz vidnega polja. Nato pa so videli, da se neka nenavadno vedejo krave na bližnjem polju. Ženska jih je namreč vznemirila in krave so jo napadle.  

“Krave sledijo osumljenki. Že daleč je na polju, ampak videti je, da jo krave preganjajo,” je pilot sporočil enotam na tleh. Ko boste videli večjo skupino krav boste našli osumljenko. Dobesedno jo preganjajo.” 

Policija seveda ni imela težav izslediti krav in osumljenko, ki je bila precej prestrašena. Žensko so obtožili posedovanja drog, kraje avtomobila in upiranja aretaciji. Ali je dobila kakšno dodatno kazen, ker je vznemirila krave ni znano.   

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 1
 
RamzesII 12.08.2018 13:50:22
Srečo ima, da niso bili biki.
Več komentarjev