Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
parodija - 1

Kaj je presenetilo to lepotico?

Odlična parodija na spot ''I'm sexy and I know it"

S.R.
27. marec 2012, 10:38
2
Velikost pisave:

Noro uspešen videospot skupine LMFAO (Laughing My Fucking Ass Off) ''I'm sexy and I know it'' si je od septembra 2011 pa do danes na spletnem portalu YouTube ogledalo že več kot 223 milijonov ljudi, videospot pa je seveda dobil celo vrsto parodij.

parodija - 2
Tudi "piflarji" so seksi. (Foto: Zajem zaslonske slike )

Vodji skupine LMFAO, ki je nastala leta 2006, sta DJ Redfoo (Stefan Kendal Gordy) in SkyBlu (Skyler Husten Gordy). Eden je sin, drugi pa nečak Berryja Gordyja, ustanovitelja glasbene založbe Motown, kar jima je seveda precej pripomoglo pri vzponu med zvezde.
Ker so skladbe skupine LMFAO tako noro priljubljene, ni prav nič čudno, da se na spletu najde cela množica ljudi, ki se njune pesmi tako ali drugače trudijo posnemati ali se iz njih norčevati. Največ posnemovalcev ima zgoraj omenjena pesem ''I'm sexy and I know it''. Ena izmed boljših parodij na to skladbo pa je zagotovo nedavna ''Nerdy and I Know It'' (''nerd'' seveda označuje računalniškega zanesenjaka). V priredbi, ki jo je na spletni portal YouTube naložil uporabnik z imenom ''HuskyStarcraft'', nastopajoči ne pojejo o tem, kako seksi so, temveč o igranju noro priljubljene računalniške igre Starcraft 2. Očitno je tudi parodija oboževalcem skupine zelo všeč, saj je posnetek v petih dneh že imel čez 1.200.000 ogledov. Parodijo na pesem ''I'm sexy and I know it'' si lahko ogledate spodaj, za razliko od izvirnika pa parodija ni preveč eksplicitna, a za tiste, ki šalo razumejo, vseeno zelo zabavna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 14
Komentarjev: 2
JezusKrishna 28.03.2012 13:24:08
Geeee Geeeeeeeee jaaaa playguuu
lunatetrka 27.03.2012 10:16:45
Takega pa še nism vidla
Več komentarjev