Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

strasten seks

In najboljši ljubimci so ...

N.J.
05. januar 2017, 09:02
5
Velikost pisave:

So boljši ljubimci tisti, ki znajo biti zvesti, ali so dejansko boljši tisti, ki skačejo s cveta na cvet?

ljubimca
(Foto: Profimedia)

Moški, ki se hitreje vzburijo in ki trpijo za pomanjkanjem samozavesti, ko pride do spolnosti, so večkrat nezvesti. Zanje zadovoljstvo s seksom v monogamni zvezi ni tako pomembno – večinoma varajo, ne glede na to, ali so s spolnostjo v zvezi s stalno partnerico zadovoljni ali ne. Gre za neke vrste samopotrjevanje, dviganje samozavesti.

Obratno je pri ženskah, ki si večinoma poiščejo ljubimca, ko s spolnostjo s partnerjem niso zadovoljne. Razlike naj bi izvirale iz različnih spolnih osebnosti. Gre za paleto lastnosti, ki kažejo, kako hitro se nekdo nad nečim navduši in kako hitro ga navdušenje mine.

Kot je pokazala raziskava, ki so jo opravili Robin Milhausen in Kristen Mark na univerzi Guelph ter Erick Janssen s Kinseyjevega inštituta na univerzi v Indiani, so tako ženske kot moški približno enako nezvesti. Velika razlika med spoloma je le v razlogih za skoke čez plot.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,2
glasov 17
Komentarjev: 5
 
bodipameten 06.01.2017 12:13:37
hehe marsi katera nezvestoba je čez devet mesecev dobila ime in v hiši je bila sreča
draghci 05.01.2017 21:21:00
Moj je najboljši ljubimec in najlepši! Ne skače čez plot, temveč skoči samo na drugo stran postelje in že se akcija lahko prične :)
Montekristo 05.01.2017 18:38:26
Bedarija na kvadrat!!!
Frane Šajn 05.01.2017 12:07:40
Najboljši ljubimci so psihično spočiti fizikalci!
prouhudababa 05.01.2017 11:23:52
Ma ja, babnice nikoli niso krive, vedno je kriv desc - enkrat ker je premalo samozavesten (in sam skače čez plot), drugič pa ker doma ne opravi stvari, kot bi bilo treba (in tako babnico prisili, da gre k drugemu, ki to obvlada bolje). Ti ti grdi desci! Nauk članka je torej: če descev nebi bilo, nezbestobe nebi bilo? Noja, malo manj bi je pa res mogoče bilo :)
Več komentarjev