Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Lindsay Lohan

Igralka ga znova 'tanka'!

J.P.
03. december 2012, 09:58
3
Velikost pisave:

Lindsey Lohan je imela že številne vzpone in padce. Poleg svoje igralske in pevske kariere je celotnemu svetu najbolj ostala v spominu po škandalih. Po najnovejših podatkih se ti znova vračajo v njeno življenje.

Simpatična igralka se znova spopada s številni težavami v zasebnem življenju. Najnovejše informacije pravijo, da se je Lindsay v zadnjih mesecih znova začela predajati užitkom alkohola, redno pa naj bi spila po kar dva litra vodke na dan.

Razlogi za tovrstne podvige tičijo v njenem stresnem življenju, ki naj bi ga povzročili slabo finančno stanje in številne kršitve njene pogojne kazni. Pred kratkim naj bi bila 26-letna Lindsay udeležena v pretepu v nekem newyorškem nočnemu klubu, kjer naj bi prav zaradi alkohola povzročila nered. Zaradi številnih izgredov in nedostojnega obnašanja so nad njo obupali tudi njeni prijatelji, ki imajo dovolj tovrstnih izgredov. Neuradni viri še poročajo, da lahko Lindsay na dan popije kar dva litra vodke. Kot je videti, se bo morala zvezdnica znova udeležiti kakšnega rehabilitacijskega tečaja odvisnikov od alkohola. Drugače se bo lahko spet znašla za zapahi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 3
Dakota 100 25.12.2012 13:12:55
Kar neki.
 
roaddogg 03.12.2012 10:45:53
Isti članek ste dali 2 dni nazaj... Ista nabuloza da spije 2L vodke na dan in še vedno vam ne verjamem..
zombie 1 03.12.2012 11:12:36
Točno to,samo še ponavljajo se!!!
Več komentarjev