Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Dojenček in grob

Hlinila nosečnost, nato pa se je začela grozljivka 

U.K.
07. avgust 2018, 08:36
1
Velikost pisave:

To je zagotovo ena najbolj norih resničnih zgodb kar jih boste kdaj prebrali.

Rosa Castellanos Diaz iz Hondurasa je očitno preko ušes zaljubljena v Melvina Mendozo, ki pa je želel z njo prekiniti. Zato se mu je zlagala, da je noseča in da ima dvojčka. Rosa je uspela prevarati svojega fanta vse do domnevnega rojstva.  

Po informacijah lokalnih medijev je Rosa odšla v bolnišnico od tam pa je poklicala Melvina in mu dejala, da je preživel samo eden od otrok, za življenje drugega pa se zdravniki še borijo. Nekaj dni kasneje se je Rosa vrnila k njemu, pri sebi pa je imela zaprto krsto za novorojenčke. Ko ji je Melvin dejal, da bi rad videl otoka, je rekla, da so krsto zaprli v bolnišnici in ji naročili, da je ne sme odpirati. ‘Otročka’ so pokopali in prijatelji so dejali, da je bil Melvin povsem skrušen. So pa vsi njegovi in njeni prijatelji molili za drugega otroka, ki naj bi se boril za življenje v bolnišnici.  

Vendar pa je nekaj Melvinovih prijateljev sumilo, da pri vsem skupaj nekaj ni v redu. Že prej so verjeli, da si je nosečnost izmislila, da bi obdržala Melvina. Tako so tvegali in neke noči izkopali krsto v kateri naj bi bilo trupelce Melvinovega otroka. Mislili so, da bo krsta prazna, a je bila v njej lutka. Vse skupaj so posneli in nato krsto ter posnetke odnesli na policijo.  

Zgodba sicer še nima zaključka, saj je Melvin, ko je izvedel resnico prosil policiste naj ne preganjajo Rose. Prav tako ni znano, ali sta še zmeraj skupaj. Vsekakor pa je zgodba še en dokaz, da ljudje zaradi ljubezni delamo nore stvari.   

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,5
glasova 2
Komentarjev: 1
 
RamzesII 07.08.2018 20:24:48
"Zgodba sicer še nima zaključka, saj je Melvin, ko je izvedel resnico prosil policiste naj ne preganjajo Rose." Zanimivo, očitno želi sam dati zgodbi zaključek.
Več komentarjev