Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Drama v zraku

Drama v zraku

M.J.
26. marec 2012, 11:32
2
Velikost pisave:

Nesrečni najstniki so kar pet ur viseli v košari balona in sicer na električnem daljnovodu, po katerem teče 132.000 voltov napetosti.

Fotografijo je posnel naključni očividec. Ta pa prikazuje balon zapleten v kable, okoli njega pa švigajo iskre in celo manjše eksplozije. Reševalne ekipe so kmalu po 6. uri zvečer prejele klic na pomoč, nesrečniki pa so trdna tla pod nogami začutili približno 5 ur kasneje. Pilotu balona Adamu Griffithsu, 19-letniku iz Rushdena, je v drugem balonu sledil njegov oče Martin, ki je po nesreči dejal: ''Izgledalo je grozno. Nesreča se je zgodila zaradi vetrnega sunka, medtem ko je Adam želel pristati.'' Med nesrečo je bilo v zraku 6 balonov, vendar nobeden izmed njih ni imel nesreče

Drama v zraku
(Foto: Zajem zaslonske slike )

Nesreča se je zgodila blizu Bozeata v Northantsu, nesrečnike pa so rešili po tem, ko so iz elektro podjetja sporočili, da daljnovod ni več pod napetostjo. Inšpektor Carl Sturman je po nesreči dejal: '' Trije ljudje v balonu so prejeli manjše opekline, vendar na srečo nihče izmed njih ni potreboval bolnišnične oskrbe.

Poglejte si tudi posnetek nesrečnega avtobusa, ki je treščil v steno.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasovi 4
Komentarjev: 2
Samos75 26.03.2012 12:59:46
5-6 ur za vse skupaj, ...nemogoče.
Vičitelj 04.08.2012 10:42:16
Tjah, prej ko se gospodje z elektro podjetja zedinijo, da bodo izklopili napetost na daljnovodu....
Več komentarjev