ZABAVA

Sylvester Stallone objavil ganljiv posnetek slovesa

04.12.2018, 13:54
0
Sylvester Stallone je na svojem Instagramu objavil ganljiv videoposnetek, v katerem se poslavlja od svoje igralske družine in od uprizarjanja legendarnega lika Rockyja Balboe.

Za tiste, ki ne morete verjeti, da se Rockyjeva zgodba zaključuje, si oglejte Creed II.
Za tiste, ki ne morete verjeti, da se Rockyjeva zgodba zaključuje, si oglejte Creed II./ FOTO: AP

„To je verjetno moj zadnji rodeo. Tega, kar se je zgodilo, nisem nikoli pričakoval. Mislil sem, da je Rockya konec leta 2006 in bil s tem zelo zadovoljen,“ je Stallone povedal zbrani druščini. "Nato se predstavi ta mladenič in celotna zgodba se spremeni. Prešla je k novi generaciji, novim težavam, novim dogodivščinam.“ Nato je objel Michaela B. Jordana, novo zvezdo najnovejše boksarske franšize.

Za tiste, ki ne morete verjeti, da se Rockyjeva zgodba zaključuje, si oglejte Creed II, ki je izšel pred enim mesecem, kjer dostojno zaključijo pot legendarnega Balboe.

PREBERI ŠE
Sylvester Stallone postal kardinal v Vatikanu!

Na VOYO si lahko ogledate vse dele filmov Rocky Balboa in film Creed: Rojstvo legende!

V prvem delu filmske franšize Creed izvemo, da 72-letni boksar trpi za usodno boleznijo ne-Hodgkinov limfom. V nadaljevanju se vrne, da pomaga Adonisu Creedu trenirati za boj proti Viktorju Dragu, sinu Ivana, ki je v osemdesetih letih ubil Adonisovega očeta. Po končanem boju se Rocky poveže s svojim odtujenim sinom in spozna svojega vnuka. Takšen čustven zaključek se zdi dokaj primeren za poslovitev Rockyja v veličastno življenje pokoja.

„Hočem se zahvaliti širšemu svetu, ki je celotno Rocky družino sprejel v svoja srca za več kot 40 let,“ je Stallone napisal pod svoj videoposnetek. „Moj največji privilegij je bil ustvariti in igrati ta pomemben lik. Najbolj čudovita stvar je, da Rocky nikoli ne bo umrl, ker živi v vseh vas ...“

PREBERI ŠE
Opa, takšne so njegove hčerke!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.