ZABAVA

Spet nove gole fotografije Severine

03.10.2018, 9:07
5
Po približno mesecu dni so se na spletu ponovno pojavile gole fotografije slave hrvaške pevke Severine. Pevka se je na vse skupaj odzvala z odpovedjo koncerta.

Severina Kojić se je ponovno znašla v centru pozornosti in tudi tokrat so jo na naslovnice časnikov in spletnih strani pognale gole fotografije. Na spletu so se namreč pojavile domnevne fotografije pevke, ki naj bi bila gola v hotelski sobi. Vendar zaenkrat ni povsem potrjeno, da je na fotografijah res ona ali pa gre morda za fotomontažo. A glede na to, da je odpovedala koncert, so fotografije najverjetneje res njene.

PREBERI ŠE
Neverjetne obline Demi Rose

Tretji primer
To je že tretji primer, da se je hrvaška pevka znašla sredi tovrstnega škandala. Spomnimo se, da je pred časom po spletu zaokrožil njen seks video. Naslednji tovrstni primer se je zgodil pred približno štirimi tedni, ko so na spletu znašle njene gole fotografije, a je takrat njen menedžer Tomica Petrović dejal, da gre za zrežiran dogodek.  

Severina
Severina/ FOTO: Jelena Balić

Maščevanja bivših
Tomislav je sedaj dejal, da gre pri vsem skupaj najverjetneje za maščevanje bivšega. Severina je namreč pred kratkim spet zmagala v sodnih postopkih in verjame, da je to pač odgovor na te zmage. Dodal je še, da so bili sprejeti ukrepi, da se Severino zaščiti pred tovrstnimi napadi, več pa ni želel povedati. 

Severina
Severina/ FOTO: Jelena Balić

Izjava Severine
Oglasila (v nekem smislu) se je tudi Severina in zaradi novega škandala odpovedala koncert v Nürbergu. Na družbenem omrežju se je opravičila vsem oboževalcem in dejala, da upa, da jo razumejo. Je pa njen menedžer dejal, da bodo kmalu dali nov termin koncerta, tako da bodo njeni oboževalci vendarle prišli na svoj račun. 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

julij19
08.11.2018, 12:14:54
+2
iiiii lej pa res......
Shadow666
07.10.2018, 18:56:18
+5
linka do slik pa noben nebo dal al kak?
Maja Kajza
03.10.2018, 17:52:09
+10
zakaj imajo zenske rade bradavice in izrastke na obrazu ?
rovte
03.10.2018, 19:22:59
+7
Saj je nimajo rade, enostavno povedano, ne more se vsaka bradavica operirati brez določenega rizika, za to kr nekaj znanih oseb jih imajo na vidnem mestu in pustijo pri miru.
mufflon
03.10.2018, 14:35:59
+81
Ni profesionalno, da o fotografijah le govorite, ne morete jih pa pokazati. Amatersko.