moskisvet
ZABAVA

Vroča Bondova dekleta, ki še danes burijo moško domišljijo

11.01.2019, 8:16
0
James Bond je od nekdaj predstavljal sinonim za odlično akcijo, neverjetne pripomočke, vrhunske avtomobile in najlepša dekleta. Prav slednja – tako imenovana Bondova dekleta – so se s takšno vlogo pogosto proslavile. Zdaj boste lahko na VOYO ponovno obudili spomine na vse lepotice, saj se v petek prav tam začenja pravi Bond maraton z vsemi filmi o kultnem agentu 007.

James Bond je od nekdaj predstavljal sinonim za odlično akcijo, neverjetne pripomočke, vrhunske avtomobile in najlepša dekleta. Prav slednja – tako imenovana Bondova dekleta – so se s takšno vlogo pogosto proslavile. V galeriji si poglejte najbolj vroča Bondova dekleta, na VOYOpa si lahko ogledate vseh 25 filmov o slavnem britanskem vohunu in kultnem agentu 007, ki so ga upodobili številni hollywoodski igraci, med drugim tudi Sean Connery, Pierce Brosnanin Daniel Craig.

Vseh 25 filmov Jamesa Bonda si lahko ogledate na VOYO.
Vseh 25 filmov Jamesa Bonda si lahko ogledate na VOYO.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.