Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

barbara

Spala je s predsednikom, v sobi pa nista bila sama

N.J.
20. april 2018, 11:03
2
Velikost pisave:

Nekdanja Playboyjeva zajčica in manekenk Barbara Moore je še ena, ki je spregovorila o aferi z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom.

Z njo, kot trdi, ni varal zdajšnje soproge, Melanie Knaus, temveč naj bi bil tedaj zaročen z Marlo Maples, ki je kasneje postala njegova druga žena. Afera naj bi trajala kar 6 mesecev.

Barbara Moore je za medije povedala, da se je s Trumpom spoznala na eni izmed njegovih strankarskih zabav in še isti večer tudi spala z njim. Med drugim je izdala tudi, da je z njim seksala v pričo njene prijateljice. »Hotela je spoznati moškega, s katerim sem se videvala. Poklicala sem Donalda, ki naju je povabil k sebi, midve pa sva se strinjali. Bil je utrujen od poti, z nama je popil nekaj kozarcev penine in me začel poljubljati. Stvari so postajale vse bolj vroče, prijateljica se je odmaknila od naju, a samo do  stola v kotu. Tam je sedela in naju gledala, kako sva seksala,« je Moore povedala za Daily Mail.

»Donald je bil povsem osredotočen name, jaz pa nisem imela težav s tem, da naju je gledala. Sva dobri prijateljici in obnašala sva se, kot da je ni,« je še dodala nekdanja manekenka ter dodala, da Trump prijateljice ni vabil, da naj se pridruži.

Kot je zatrdila, ni vedela, da je bil Trump tedaj v zvezi z žensko, s katero se je nato tudi poročil. Pojasnila je, da je bila pač mlada in je menila, da je njen partner. Vsakič, ko ga je poklicala, se je oglasil na telefon, nikoli ni bil zaseden, ko ga je rabila. Moore ga v nasprotju z nekaterimi drugimi njegovimi ljubicami še vedno podpira. »S hčerko sva glasovali zanj. Veseli me, da je postal predsednik in počutim se varno, dokler ima on stvari v svojih rokah,« je še dejala.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 2
 
medo90 20.04.2018 15:06:38
ni kaj, vsaj okus ima. Ne pa naša barbika, ko je jadranko za kiklo vleku
Ardene 20.04.2018 06:00:22
ja hudir je ko postaneš slaven, potem ti vse izvlečejo na plan
Več komentarjev