Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Ancilla van de Leest

Je to najbolj seksi političarka v Evropi?

Ma.K.
24. februar 2017, 12:56
23
Velikost pisave:

Lepota nikoli ni bila rezervirana samo za modne piste in fotografske objektive. Najti jo je mogoče na vsakem koraku, tudi v politiki. In ne, tokrat ne govorimo o predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju, ki bi na kakšnem izboru najlepših politikov sicer najbrž z lahkoto konkuriral kolegom z vsega sveta. Tokrat smo oči vrgli na prelestno predsednico nizozemske piratske stranke!

Čeprav vsak med nami pozna pametnjakoviče, ki modrujejo o tem, kako je lepota relativna, minljiva in stvar osebnega okusa, je jasno, da vendarle obstajajo neke smernice in standardi, po določilih katerih lahko nekoga označimo za lepotca oziroma lepotico. In med te zagotovo sodi tudi, Ancilla van de Leest, predsednica nizozemske piratske stranke, ki si je kruh do pred kratkim služila z manekenstvom in poziranjem. Tudi ne najbolj nedolžnim ...

Our election poster! �de04 #Piratenpartij #PirateParty

A post shared by Ancilla Van De Leest (@ancilla) on

Šolo je obesila na klin in odpotovala čez lužo

Ena najbolj seksi političark v Evropi šteje rosnih 31 let in je že od nekdaj veljala za pravo lepotico. Poleg tega je bila tudi zelo pridna in delovna. Obiskovala je gimnazijo v Rotterdamu in delala kot natakarica, da bi si zaslužila dodaten denar za oblačila in ličila, ki jih je oboževala. Prav tam jo je odkril znan nizozemski fotograf in jo prepričal, da postane 'playmate'. Leta 2004 se je prvič pojavila v reviji Playboy in odkrila, da sta manekenstvo in poziranje tisto, kar želi početi v življenju. Šolo je zato obesila na klin in se preselila v Združene države Amerike.

Starry eyed �de35Photoshoot with @marcoedelman �de4c today

A post shared by Ancilla Van De Leest (@ancilla) on

Rest in peace, Christine Kessler. Today would have been your birthday. A social media account reminded me. The algorythms unaware that you're no longer with us, and unable to celebrate. You've meant a lot to me, professionally and personally. When you died it was like the end of an era. Your unique eye and interpretation of beauty set a new standard for a whole industry. We worked together over many years, both of our styles evolving heavily. You allowed me on your couch, drove me around througout L.A. when I didn't have my drivers licence yet, and taught me how to cook. Me and everyone around you could see how you slipped away from us, unable to intervene. What a great loss of a beautiful genuine person in a less genuine environment unworthy of you. I have so many pictures of me that you took. So many other models whom you portrayed more beautifully than anyone else before. And so few pictures of you. So very few pictures. I hope one day to do an exposition of your amazing work, my dear Christine. It broke my heart when you passed away. Here a picture of me you took. Simply because there are hardly any pictures of yourself, and because I know how proud you were of your work. And for all the nice memories I have of working intensely with you this particular day. Thank you Christine, you'll never know the lasting impact you've had on me and I will always remember you for it. �de4f May you never be forgotten.

A post shared by Ancilla Van De Leest (@ancilla) on

Sado-mazo model?

Čez lužo se je ustalila v zvezdniškem Los Angelesu, si nadela umetniško ime Ancilla Tilia ter si poskušala ustvariti igralsko in manekensko kariero. Pri tem je bila srednje uspešna: krasila je naslovnice številnih revij za moške ter pozirala za oglaševalske kampanje erotičnih trgovin. Njen bogat album tako obsega tudi veliko posnetkov, na katerih je oblečena v lateks ali usnje, v rokah pa drži bič, verige ali kakšne druge erotične pripomočke.

Campaign gear! #ppnl #pirateparty

A post shared by Ancilla Van De Leest (@ancilla) on

Or when you run into your (younger) self at a festival �de02

A post shared by Ancilla Van De Leest (@ancilla) on

Iz mode v politiko

Med letoma 2008 in 2010 je pisala tudi kolumne ter delila nasvete moškim v težavah v reviji FHM. Leta 2011 je napisala knjigo Aan mijn jongere ik (Mojemu mlajšemu jazu), leto pozneje pa je zapustila manekenske vode, se dokončno vrnila na Nizozemsko in se podala v politične vode. Junija lani je bila izvoljena na mesto predsednica nizozemske piratske stranke, s katero bo tudi kandidirala na letošnjih parlamentarnih volitvah. Zavzema se predvsem za krepitev pravic zasebnosti in nasprotuje ukinitvi trgovanja z gotovino. Upamo, da bomo o njej še veliko slišali.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,5
glasov 8
Komentarjev: 23
BMWmunja 07.05.2017 14:54:27
Baba hudo lepo vun vidi, ampak to ni lastnost, ki bi bila potrebna za politiko. Takšne običajno bolehajo za kroničnim pomanjkanjem pameti...
slovenc79 03.03.2017 16:27:51
ženska tudi če je povprečna je noro sexi, če se zna oblačit. večina se žal ne zna, sledi nekim modnim smernicam ki jih oblikujejo psihopatski modni kreatorji.
 
kollerik 28.02.2017 23:24:04
Za takšne rasne punce je danes tapravo poslanstvo predvsem v rojevanju zdravih, močni Evropejcev. V politiki in tudi kje drugje pa v sedanjih časih nucamo predvsem in samo taprave dece. Sori, to je resnica.
 
Principat 27.02.2017 19:50:52
včeraj je ona iz sds najlepša , ko je prebrala prispevek ,takoj letela v apoteko po cimbalto ,, to so stresi ,, pričakovala je sebe
macek_garfield 27.02.2017 11:49:58
ta bi bila za afneguncarja taprava pa to
 
Piškica 27.02.2017 11:33:42
Kje pa, naša Tomička je stokrat bolj seksi!
 
peropetarda 27.02.2017 11:28:11
Piratska stranka je stranka v narekovajih, torej je tudi ona političarka v narekovajih. Vsekakor vredna greha...
 
0523 27.02.2017 11:17:32
Je
 
severnik 27.02.2017 11:01:41
Jo bodo že ukrotili...prišleki
kollerik 28.02.2017 23:24:52
Če jim bomo dopustili, potem da. In če je res toliko malo vredna....
pingvinislo5 27.02.2017 09:19:02
dobra pljuča.
Več komentarjev