Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

deyana

Tajkun naj bi jo silil v bizarno spolno prakso, objavila je dokaz

N.J.
30. april 2018, 14:27
4
Velikost pisave:

Manekenka Deyana Mounira, ki jo Tony Toutouni toži, da je seksualno vzburjala njegovega psa, trdi, da je žrtev v resnici ona.

Kot zatrjuje Deyana Mounira, se je fotografirala poleg bazena, ko je do nje prišel ruski kraljevski terier Hef in začel skakati nanjo. Tony Toutouni naj bi svojega psa nagovarjal, naj jo naskoči. Toutouni po drugi strani zatrjuje, da je psa spolno nadlegovala ona, saj naj bi ga drgnila po genitalijah.

Na posnetku, ki ga je objavila, je videti, kako pes skače nanjo, slišati pa je tudi lastnika psa, kako vpije, naj jo naskoči. Kot je povedala lepotička za TMZ, je posnetek objavila, ker je želela, da je ne bi Tony pri tem prehitel. "Želim, da ljudje vedo, da v tej industriji obstajajo ljudje, kakršen je on, ki nas želijo izkoristiti na vsak mogoč način," je dejala. Toutounijevi odvetniki so izjavili, da je do problema pravzaprav prišlo, ko je Deyana objavila posnetek, ki na njihovo stranko meče slabo luč. "Če ji je bilo zaradi ravnanja naše stranke in psa nelagodno, zakaj se potem na posnetku smeji?"

Toutouni je sicer podjetnik iranskih korenin in lastnik številnih nočnih klubov. Zaradi blatenja od Dayane zdaj terja 1,5 milijona dolarjev (1,24 milijona evrov).

A few weeks ago, I was asked to model for a shoot at a house by a professional photographer. By the time I got there, Tony insisted on taking my photos instead. His skills consisted of him taking photos of me with his phone, specifically of my boobs & butt. During this entire amateur shoot with Tony, I was very uncomfortable bc Tony was harassing me, verbally & sexually. He forcibly grabbed me inappropriately & tried to get me into his room several times as I walked around and he continued to do so even after I repeatedly told him to stop. He provoked his dog to hump me & told me to allow it. This video has Tony’s voice telling me to allow his dog to take these actions and says, “let him do it, “fuck her” & “I almost had it, go back...just stand there and let him sniff your butt.” I felt vulnerable in this situation & tried to get myself out of this environment as best as I could because I genuinely feared for my own safety and well-being. Before I attempted to leave, I asked for the photos taken of me, he refused to send me the photos or videos & didn’t provide any reason as to why. I ultimately was able to get video clips of myself, but after I had to act calm even though I wanted to escape the situation. In fear of Tony showing these humiliating videos to his friends & the public in general, I posted the video of myself & the dog as a comedy video on my own IG page to try to redeem myself because the video of me is completely mortifying. Tony later posted the same video of me on his IG page, but the difference in the two videos is that he will never post the original videos because he is the one recording me with his voice in the background. Tony has forced my hand by further publicly defaming my reputation on TMZ. I want the entertainment industry & the public in general to be aware of people like Tony who want to use you in every way they can including but not limited to sexual and inappropriate acts. No one should be subjected to this treatment in any industry. I sincerely hope that the public take note of this situation and understand that I seek to expose predators like him. Thank you to all my friends and fans for your continuous love and support.�dc95

A post shared by �dce7Deyanamounira90@gmail.com (@deyana_mounira) on

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,8
glasov 8
Komentarjev: 4
biggbrader 02.05.2018 18:53:55
Ta bo tudi dobila Prešernovo nagrado !
 
Jani. 01.05.2018 21:20:47
Men ma super rito : )))
kajpavzdevek 01.05.2018 20:51:57
Kaj taka ritasta pleh pi*čka je že lahko manekenka al kaj ????? Adijo pamet
 
PSIHOTERAPEVT 01.05.2018 20:07:12
obicna kurvetina :).. kaksen fotoshooting lol
Več komentarjev