Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Michelle

Vsaka objava ji prinese 10 tisočakov in več, to je razlog, zakaj

N.J.
20. april 2018, 12:57
1
Velikost pisave:

32-letnica je želela postati manekenka. Začela je obiskovati fitnes, da bi ohranjala svoje telo v formi, nato pa so jo objave fotografij zadnjice ponesle v svet slave.

Michelle Lewin ima praktično vse, kar si moški zamisli ob pojmu popolne ženske: bujno oprsje, zaobljeno ritko, mišičaste, a ne premočne in niti presuhe noge, obožuje šport ... No, pustimo to, da je (menda srečno) poročena. A na pogled je 1,62 m visoka fitnes trenerka, ki tehta okoli 54 kilogramov, zagotovo primerna za oceno 'odlično 5'.

Vroča Venezuelka s svojimi fotografijami, ki so povečini precej izzivalne, redno razveseljuje svoje oboževalce, včasih kak bombonček vrže tudi paparacom, ko se zapeljivo nastavi objektivom.

Michelle v fitnes centru preživi kar precej ur na teden. A denarja (trenutno je njeno premoženje ocenjeno na okoli 3 milijone) ji ne prinaša le delo v fitnesu. Kot navaja Forbes, temnolasa lepotica sodeluje s številnimi podjetji, ki proizvajajo zdravo prehrano in fitnes opremo oziroma pripomočke. Z vsako objavo na Instagramu, na kateri jih promovira, zasluži po 10 tisočakov in več. Ima tudi svojo linijo prehrambenih dodatkov in opreme za vadbo doma, piše programe vadbe in prehranjevalne načrte. Za medije je pred časom med drugim izjavila, da je tako zasedena, da, četudi bi želela, ne more sodelovati s še kakšnim podjetjem.

Territorial issues�de48 -Micho the booty protector vs @jimmy_lewin

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Who’s bad? @lee_lhgfx

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Did I just hear “lazy Sunday”? @lee_lhgfx

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,4
glasov 5
Komentarjev: 1
lalalala1343 22.04.2018 20:12:08
Tale je tehnološko napredna, ker se lahko sama reciklira.
Več komentarjev