Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
dvojčici

Bosta razvratni dvojčici morali 'na hladno'?

N.J.
26. april 2018, 10:52
4
Velikost pisave:

37-letni dvojčici Alena in Sasha Parker, ki sta si v Dubaju privoščili preveč, bi lahko pristali v tamkajšnjem  zaporu. Če ju spoznajo za krivi napada na policistko, jima grozi 3-letna zaporna kazen.

Britanskima pravnicama, dvojčicama Aleni in Sashi Parker, naj bi v Dubaju sodili zaradi napada na policistko, in sicer naj bi 'v opitem stanju žalili arabsko žensko', poročajo britanski mediji. Zagrožena kazen je 3 leta zapora v tamkajšnjem zaporu, hkrati pa bi obsodba pomenila velikansko škodo za njuni karieri v dubajski odvetniški pisarni.

Fotografije na Instagramu razkrivajo njuno razvratno življenje, kako v kopalkah plešeta ob bazenu in 'uživata v luksuznem življenju'. To seveda ni greh, a v Dubaju bi pač morali upoštevati tamkajšnja stroga pravila.

Aretirali so ju že 4. avgusta lani zaradi neprimernega vedenja med večernim izhodom.  Kot poročajo mediji, sta bili močno opiti  v soseski Al Barsha, ki je znana kot mirna, tiha in varna. »Na kraj dogodka je prispela policijska patrulja, ki je naletela na dve opiti Britanki, sicer zaposleni v odvetniški pisarni, ki sta se neprimerno obnašali,« britanski mediji povzemajo poročilo dubajske policije. Alena Parker naj bi si poškodovala roko in v reševalnem vozilu naj bi jo osebje oskrbelo, medtem pa je sestra kričala pred voozilom. Z reševalci in policisti ni želela sodelovati, zato so poklicali policistko, naj Sasho Parker pregleda in ji nadene lisice. »Nepričakovano sta me obe napadli, ne vem zakaj,« je povedala policistka na sojenju. »Žalili sta me in me porinili na tla, da sem padla na komolce in udarila z glavo.« Sestrama so opravili alkotest, medtem pa sta, kot je povedala policistka, njo še naprej žalili in prekinjali arabske ženske. »Ena od njiju me je opraskala z nohti,« je še dodala. Trije policisti in poveljnik so predložili dokaze in potrdili njeno zgodbo.

Sestri vztrajata, da nista krivi in da nista žalili, se upirali aretaciji in fizično napadli policistke. Zaenkrat so ju izpustili proti plačilu varščine in na svobodi čakata na konec obravnave in izrek sobe sodnika Urfana Omarja.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasova 2
Komentarjev: 4
Hachi 28.04.2018 11:47:43
aja, pa prej sta bili dvojcici. po nestetih operacijah pa ocitno nista vec, glede na to, da je ena grsa kot druga. sam ne vem ktera je postala vecja spaka.
Hachi 28.04.2018 11:44:20
no, najprej je potrebno povedati, da sta v bistvu Belorusinji, ki sta sli v Anglijo. nato sta se malo pornice snemali in potem postali tezki odvetnici. verjetno tudi v Dubaju sluzita z "odvetniskimi" storitvami. no, sedaj bosta pac odjemalce storitev med odvetniki oz. vplivnezi, zamenjali za tiste v progastih oblacilih. storitev pa bo ostala enaka, sta ze navajeni, da sta kaznovani!
 
RamzesII 28.04.2018 11:09:57
'žalili arabsko žensko', to je preširok pojem, za obtožbo mora zadeva ozko in konkretno definirana, zakaj, da se izogne samosvojemu definiranju in manipuliranju. V vsakem obtožbenem primeru, kjerkoli v svetu mora biti tako.
 
Vostro 28.04.2018 09:59:00
V zapor z njimi... mal si preveč upajo če so "pravnice"
Več komentarjev