Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Aston Martin Vanquish S Volante Tom Brady Signature Edition

Tale bo nosil poseben pečat

N.J.
14. november 2017, 08:08
0
Velikost pisave:

Pri Aston Martinu so napovedali zares omejeno serijo športnikov, ki bodo nosili prav poseben podpis.

Gre za omejeno serijo modela Vanquish S Volante, pod katero se bo podpisal Tom Brady, eden največjih zvezdnikov severnoameriške nogometne lige NFL.

Prvim lastnikom naj bi avtomobile, ki bodo nosili polno ime Aston Martin Vanquish S Volante Tom Brady Signature Edition, v last izročili v prvem četrtletju leta 2018, zanj pa bodo morali bodoči lastniki odšteti 359.000 dolarjev ali več, odvisno od opreme, ki si jo bodo izbrali. 

Novi Vanquish S Volante v osrčju še vedno skriva 6-litrski V12 motor z natrijevim dušikom, ki proizvaja moč 588 'konjev' in 630 Nm navora. Od 0 do 100 km/h pospeši v 3,5 sekunde in nato vztrajno pospešuje do končne hitrosti 323 km/h.

Brady je svoj pečat pustil v podrobnostih. Karoserija je izdelana v ultramarine temno modri barvi, dodali pa so emblem TB12 - začetnici NFL-ovca Toma Bradyja in številka, ki jo nosi na dresu. Notranjost je oblazinjena v usnju Dark Knight po Bradyjevem izboru, obloge so iz ogljikovih vlaken.

»Bila je preprosta odločitev, ali sodelovati pri omejeni seriji Vanquinish S ali ne. Je izjemen avto, pravo umetniško delo,« je dejal najboljši podajalec (QB) vseh časov, Tom Brady, ki igra za ekipo New England Patriots. »Vesel sem, da je sodelovanje obrodilo sadove in ponosen sem, da se lahko podpišem zraven. Upam, da boste uživali, tako kot jaz,« je izjavil. 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev