Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Renault Kadjar

Galaktično doživetje

N.J.
23. maj 2018, 09:16
Velikost pisave:

V vsakem moškem se skriva nekaj avanturističnega duha in če ga še niste uspeli spustiti na plano, imate zdaj idealno priložnost!

Renault Kadjar

Nalagam..
Renault Kadjar
(Foto: Arhiv naročnika)

Obožujete dinamično vožnjo v atraktivnem avtomobilu? Ste ljubitelj znanstvene fantastike? Igric? Sodobne tehnologije in virtualne resničnosti? Zdaj imate možnost, da združite vse omenjeno in še več. Renault je namreč v sodelovanju s filmom Solo: Zgodba Vojne zvezd (Solo: A Star Wars Story) poskrbel za vznemirljivo izkušnjo za vsakogar, s sodelovanjem v natečaju pa se lahko potegujete za eno izmed nagrad. A pojdimo korak za korakom.

Sodelujte v nagradnem tečaju in se potegujte za eno izmed nagrad! Več informacij kliknite TUKAJ !

Običajna vožnja od točke A do točke B v preprostem avtomobilu? Ja, pa kaj še! Če spadate med tiste, ki uživajo v vožnji in želijo, da je vsaka pot hkrati udobna in pravo doživetje, potem je skrajni čas, da si omislite mestnega terenca. Zakaj? Ker ponuja udobje mestne vožnje in omogoča terensko vožnjo po brezpotjih. Če niste povsem prepričani, lahko preizkusite novega Renault Kadjar. Zaradi večje oddaljenosti od tal, kompaktnega ogrodja in zaščite podvozja omogoča varno vožnjo tudi po bolj divjem terenu. V velikansko pomoč vam bo pri vožnji tudi izjemna tehnologija, med drugim aktivna pomoč pri zaviranju v sili in sistem za nadzor mrtvega kota. Sedeži se, ko jih zložite, poravnajo z višino dna prtljažnega prostora, in tako lahko v avto brez težav položite celo desko za surfanje. Za vse tiste, ki občasno potrebujete vlečno kljuko, je idealna zložljiva vlečna kljuka, s katero ne boste več imeli težav z odstranjevanjem in vnovično montažo, vsakič ko jo potrebujete.

Renault Kadjar
(Foto: Arhiv naročnika)

Obožujete Vojno zvezd in najnovejšo tehnologijo?

V novem filmu Solo: Zgodba Vojne zvezd nastopa najbolj priljubljeni malopridnež v galaksiji. Han Solo se poda na drugačno pot in spozna mogočnega Chewbacco, svojega bodočega kopilota. In tako, kot je drugačna pot, na katero se poda Solo, je drugačen tudi način, kako si lahko vozilo ogledate!

Oglejte si ga v tehnologiji obogatene resničnosti in osvojite nagrado!

Prek svoje aplikacije Shazam skenirajte oglas na citylight panoju Renault in Solo: Zgodba Vojne zvezd. Po aktivaciji se vam predvaja videoposnetek, na katerem lahko uporabniki raziskujejo Renault Kadjar, in sicer lahko prek tehnologije obogatene resničnosti spoznavajo vsak del vozila, kot če bi bilo pred njimi. Uporabniki se nato s klikanjem pomikajo naprej in spoznajo različne funkcije vozila.

Če obožujete vse, kar je povezano z Vojno zvezd, potem se preko spletne strani www.renaultkadjar.si ali v najbližjem pooblaščenem prodajnem mestu Renault prijavite v natečaj ter se potegujte za simpatične nagrade. Vse, kar morate storiti, je, da uporabite malce domišljije, sicer pa prav vse napotke najdete TUKAJ

Renault Kadjar
(Foto: Arhiv naročnika)

Sponzorirana vsebina

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 7