Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Shelby navdušuje tudi z zapestno uro - 2

Shelby navdušuje tudi z zapestno uro

M.J.
07. maj 2012, 11:45
1
Velikost pisave:

Carroll Shelby je v sodelovanju s priznanim podjetjem David Yurman predstavil omejeno serijo zapestnih ur, s katero so obeležili predstavitev njihovega najmočnejšega modela shelby 1000. Število ur bo omejeno na zgolj 300 primerkov, izmed katerih jih bo 150 izdelanih iz nerjavnega jekla, 150 pa postopku PVD.

Shelby navdušuje tudi z zapestno uro - 1
(Foto: Arhiv proizvajalca)

Ura je izdelana iz kombinacije nerjavnega jekla in gum. Ohišje v premeru meri 43.5 mm, v njem pa se nahaja avtomatski kronografski mehanizem Valjoux 7753. Na luneti je vgraviran tahometer, s katerim lahko uporabnik enostavno meri čas, na spodnjem delu ure pa se nahaja ročno izdelan logotip podjetja Shelby, ki poudarja značaj ure. Za udobno nošenje na roki so pri proizvajalcu namestili pas iz naravne gume, ki ponazarja kobrino kožo. Za lažje merjenje časa se na številčnici nahajata tudi dva dodatna kazalca, izmed katerih eden meri 30 sekundni, drugi pa 60 sekundni interval.
''Shelby in David Yurman sta eni izmed najbolj priznanih ameriških znamk na svojem podorčju,'' je dejal Tracey Smith, direktor podjetja Carroll Shelby. ''Tako kot Shelby izdeluje legendarna ameriška vozila, David Yurman izdeluje ročno izdelan nakit in ure, ki so izjemno priljubljene med zbiratelji in navdušenci nad nakitom.''
Omenjena ura je le ena izmed številnih s Shelbyevim motivom, obenem pa bo tudi prva, katero bodo za Shelby izdelali v podjetju David Yurman. Cena trenutno še ni znana, zagotovo pa ne bo nizka.

Oglejte si tudi trenutno najmočnejšega mustanga 1000.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasovi 4
Komentarjev: 1
 
betahouse 07.05.2012 15:19:27
sam da ne bo ura dražja od avta :D
Več komentarjev