Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Lamborghini Huracan

Privozil si je 40.000 evrov kazni 

U.K.
07. avgust 2018, 08:45
1
Velikost pisave:

Najel je lamborghinija in nato očitno popolnoma izgubil razsodnost. 

Britanski turist je v Dubaju najel lamborghinija in nato po ulicah drvel z 240 kilometri na uro. Objestneža so večkrat ujele kamere ter radarji, ki so mu na enem od cestnih odsekov namerili celo 241 kilometrov na uro. Britanec si je tako v nekaj urah prislužil za kar 40.000 evrov kazni. Dubajski policisti so mu zasegli potni list, da ne bi zbežal iz države. Turistu grozi celo zaporna kazen, če ne bo mogel plačati kazni, saj je v Dubaju kriminalno dejanje, če oseba ne more plačati kazni. Čeprav ni potrjeno, pa naj bi moški najel avtomobil lamborghini Huracan, ki pospeši od 0 do 100 kilometrov v 3,4 sekunde.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glas 1
Komentarjev: 1
 
RamzesII 07.08.2018 20:26:30
Izpade, da je tam kriminalno dejanje če nimaš (dovolj) denarja, da bi plačal kazen, kaj pa če res nimaš, vsote so namreč visoke.
Več komentarjev