Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

nevsakdan z renault kadjar

Kakšen pa bi bil vaš popoln nevsakdan?

Moškisvet.com
19. junij 2017, 09:32
Velikost pisave:

Večina nas ne mara rutine. Pa vendar se vsak dan zdi enak prejšnjemu: služba, opravki, družina. Začaran krog, v katerem se vrtimo dan za dnem. Prekine ga le dopust, a tudi takrat po navadi ne počnemo nič nevsakdanjega, nič pretirano drugačnega. Če se nekateri v tem strukturiranem življenjskem slogu počutijo udobno, nas večino monotoni vsakdan ubija. A kaj storiti? Rešitev je NEVSAKDAN! Preveri, za kaj gre!

Sestanek na #NEVSAKDAN

Nalagam..

Rutina resda daje občutek, da je življenje organizirano, mirno, ustaljeno. Ampak si tega res želite? Ne bi včasih raje pustili, da vas življenje preseneča? Zakaj se ne bi lotili česa, o čemer ste do zdaj samo sanjali? Zakaj ne bi končno izpustili na plan svoje kreativnosti, svojega elana?

Čas je za spremembe!

Kaj pa bi ti počel na #NEVSAKDAN? Zaupaj nam svoj predlog TUKAJ! Renault KADJAR bo namreč 2 najbolj domiselna predloga zares uresničil!

Spremembe so vedno dobrodošle, če so povrhu še zanimive, pa toliko bolje. Pri nekaterih je dovolj, da na življenje pogledajo z druge perspektive, drugi potrebujejo več, nekateri celo veliko več. Številni se iz dolgčasa lotijo izdelovanja kakšnih edinstvenih 'naredi si sam' pripomočkov, mnogi se odpravijo na pot in raziskujejo najbolj neverjetne kotičke našega planeta ter na tak ali drugačen način preizkušajo meje svoje vzdržljivosti. No, nekaterim pa se življenje povsem spremeni, ko najdejo svoj sanjski poklic. Ne verjamete? Pa je res!

Obstajajo namreč poklici, ki so vse prej kot običajni. Bi bili denimo okuševalec piva? Ali pa morda profesionalni delilec objemov, preizkuševalec erotičnih pripomočkov in poklicni zombi? Da, vsi ti poklici že obstajajo, svet pa naj bi v prihodnjih 20 letih preplavila tudi delovna mesta, ki jih danes sploh še ne poznamo. Med njimi bodo denimo oblikovalci telesnih delov in organov ter strokovnjaki in asistenti za 3D- tiskanje. Imeli bomo tudi terapevte, ki bodo znali ustvariti srečne trenutke, in kirurge, ki bodo znali izbrisati slabe spomine.

nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)

Čas je za #NEVSAKDAN

Zanimive napovedi, kajne? A roko na srce, srečne trenutke si lahko ustvarite že danes – in to povsem sami! Vse, kar za to potrebujete, je le želja, da poskusite kaj novega, se prepustite polnim življenjskim trenutkom in postanete drzni pri malih in velikih izzivih. Kot otroci, ki so vedno na preži za dogodivščinami in življenje strastno jemljejo z veliko zvedavo žlico. Ne pustite, da vas ujetost v vsakodnevne obveznosti, ki prinašajo odgovornost in stres, preprosto posrka v monotono rutino in območje navideznega udobja. V vsakem od nas namreč tli želja po spontani strasti do življenja, po odkrivanju sebe in okolja na drugačen način.

Kaj ko bi danes ubrali nove, nevsakdanje poti? Kaj ko bi prebudili željo po odkrivanju sebe in sveta? Čas je, da se prebudite in stopite iz vsakdanje rutine, čas je za #NEVSAKDAN, dan, ki ga zapeljete drugače.

Kako?

To nam povejte vi! Na spletni strani nevsakdan.si nam zaupajte, kaj bi počeli na #NEVSAKDAN, na dan, ki ga zapeljete drugače. Vaš predlog naj bo čim bolj originalen, izviren, pustolovski, skratka nevsakdanji. Zakaj bi to počeli? Ker bo renault Kadjar DVA najbolj zanimiva predloga za #NESDAKDAN tudi uresničil! Enkratno, kajne?

Potrebujete pomoč? Navdih najdete v zgornjem videoposnetku ali na spodnjih fotografijah:

nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)
nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)
nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)
nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)
nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)
nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)
nevsakdan z renault kadjar
(Foto: Renault)

Sponzorirana vsebina

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,2
glasov 11