Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
BMW Motorrad Spezial - 2

Serijski motor, a vseeno po naročilu? Nič lažjega!

N.J.
28. julij 2017, 07:53
1
Velikost pisave:

Izdelava unikatnega, personaliziranega motocikla po meri je v prvi vrsti precej zahteven podvig za navadnega smrtnika. Da olajšajo delo kupcem in omogočijo nakup motorja po meri širši množici, so se pri BMW Motorrad odločili ponuditi tovarniško narejene motorje po meri. Zveni hecno, kajne?

BMW Motorrad Spezial - 1
(Foto: arhiv proizvajalca)

Nova serija motociklov BMW R nineT, ki je odgovor na vse večje povpraševanje po izdelavi motorjev po naročilu, bo od preteklih serij motorjev drugačna v tem, da bo imel kupe možnost unikatne prilagoditve motorja svojim željam. Nadomestne dele bodo ponudili pod imenom BMW Motorrad Spezial.

Kupec bo lahko izbiral, katere dele želi vgraditi v svoj motor, proizvajalec pa jih bo vgradil tovarniško, tako da si kupcu ne bo treba mazati rok v delavnici. Kupec bo lahko izbiral med različno poslikanimi posodami za gorivo, različnimi ročkami, platišči, sedeži, stopalkami in drugimi elementi, s čimer bo dal svojemu motociklu unikaten pečat.

BMW Motorrad Spezial - 3
(Foto: arhiv proizvajalca)

Na voljo naj bi bilo kar 719 različnih delov. Kupec bo motor sestavil preko posebnega programa, nato ga bodo v tovarni izdelali in dostavili v izbrano prodajalno motornih koles BMW. 

BMW Motorrad Spezial - 4
(Foto: arhiv proizvajalca)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 1
kajpavzdevek 20.08.2017 23:11:26
Custom motorji so out, niso več zanimivi. Nikoli se niso niti prodajali proti samemu reklamiranju. Vseskup je bilo pravzaprav prenapihjeno iz strani raznih naklonjenih medijev ki so iz tega delali film. Aktualni so serijski motorji ki so kvalitetni in funkcionalni. Če si kdo zamenja bilanco ali kakšno malenkost pa itak ni pol custom motor ampak le mala dodelava serijskega.
Več komentarjev