Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Matt LeBlanc

Kaj se zgodi, ko za volan sede Joey iz serije Prijatelji?

Moškisvet
18. julij 2018, 08:00
1
Velikost pisave:

Odgovor je jasen – žurka na štirih kolesih. Verjetno le malokdo danes ne pozna Matta LeBlanca, ki je igral lik prikupnega, zmedenega in predvsem zabavnega Joeyja Tribbianija v kultni seriji Prijatelji. Šarmantnemu sivolascu, sicer velikemu ljubitelju hitrih avtomobilov, se je pred časom ponudila edinstvena priložnost.

Top Gear

Nalagam..
Top Gear
(Foto: VOYO)

Šarmantnemu sivolascu, sicer velikemu ljubitelju hitrih avtomobilov, se je pred časom ponudila edinstvena priložnost. Skupaj s sovoditeljema Chrisom Harrisom in Roryjem Reidom je LeBlanc postal osrednja osebnost novih sezon legendarne oddaje Top Gear, paradnega konja britanske medijske hiše BBC.

Omenjeni so stopili v čevlje legendarnega voditeljskega tria – Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond – ki se je odločil hitrostne izzive iskati drugod.

A brez dvoma novi obrazi Top Geara poleg svežine s sabo prinašajo nove avtomobilistične poslastice, eksotične lokacije in adrenalinske izzive. Še več hitrosti, užitkov za prestižnimi jeklenimi konjički in predvsem zabave boste avtomobilistični navdušenci našli v novih sezonah Top Geara.

Tega preprosto ne smete zamuditi, preverite zadnje sezone Top Geara na VOYO

Top Gear
(Foto: VOYO)

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 1
berglander 24.07.2018 13:21:26
lahko bi top gear predvajali na popu, namestu tistih depresivnih turških serij...
Več komentarjev