Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Andrea Iannone Suzuki

Iannone zagrešil usodno napako?

N.J.
06. oktober 2017, 08:11
3
Velikost pisave:

Po tem, ko je Suzuki lansko leto z Maverickom Vinalesom slavil prvo zmago v motociklističnem razredu MotoGp po letu 2007, se letos komaj prebija skozi sezono. Ne Andrea Iannone ne Alex Rint nekako ne najdeta stika z motorjem in se s težavo uvrščata na višja mesta.

Marquez Petrucci in Iannone
(Foto: AP)

Kot poročajo italijanski mediji, naj bi bil za neuspehe kriv Iannone, ki je med zimskimi testiranji izbral 'napačen' motor.

Rezervirajte si vikend med 13. in 15. oktobrom in ne zamudite dirke za VN Japonske!

Vsi navdušenci si lahko poleg treningov in dirk Moto2 in MotoGP, na VOYO ogledate še dodatne prenose, in sicer petkove treninge vseh razredov, sobotni prenos razreda Moto3 in nedeljsko ogrevanje vseh razredov ter dirko Moto3!

Ianoneja so Suzukijevi rekrutirali, da bi z njim nadomestili Vinalesa, a je na svojem GSX-RR v letošnji sezoni pokazal le dve boljši uvrstitvi, v Austinu in Assenu, ko je pristal na 7. in 9. mestu.

Pri Suzukiju naj bi imeli letos težave predvsem zaradi slabe izbire motorja. Vinales in Aleix Espargaro sta lani že dejala, da sta v nekatere ovinke sicer lahko zapeljala dovolj agresivno, a motor ni dal dovolj moči za pospešek pri izstopu iz ovinka, prav tako naj bi bila končna hitrost prenizka. Da bi rešili te težave, so izdelali nov motor, ki so ga testirali lani pozimi, nekaj dni po koncu sezone 2016 v Valencii. Rins se testiranj zaradi poškodbe ni mogel udeležiti, tako da so bile odločitve na plečih Italijana. V Jerezu je testiral dve različici motorja, enega, izdelanega na osnovi motorja iz leta 2016 in drugega z novimi nastavitvami. Odločil se je za drugega. Suzuki je homologiral nove specifikacije za novo tekmovalno sezono, a kot zdaj pravijo, je za slabe rezultate v letošnji sezoni tako kriv prav Iannone, ki naj ne bi podal dovolj dobrega 'feedbacka' in je izbral motor s slabimi nastavitvami.

Oba Suzukijeva dirkača sta nedavno testirala še en motor, podoben tistemu iz leta 2016, in oba sta se strinjala, da je boljši od aktualnega. Težava je le, da ga zaradi pravil letos ne morejo uporabiti za dirke.

Po dirki v Aragoniji so na tamkajšnjem dirkališču prihodnja dva dneva testirali in znova primerjali motorja iz 2016 in 2017 ter ocenjevali izboljšave. Menda so z rezultati zadovoljni in že pripravljajo novost, ki naj bi v sezoni 2018 omogočala uvrstitve na višja mesta, s testiranji pa bi radi začeli takoj po koncu letošnje sezone.

Iannone srečen vsaj v ljubezni

28-letni dirkač Andrea Iannone na progi sicer letos nima sreče, je pa ima več v ljubezni. V zvezi je s 33-letno Belen Rodriguez, v Italiji živečo lepotico argentinskih korenin.  »Ljubim ga. Pika. Ljubim ga, kot sem ljubila malo moških v življenju, s katerimi sem bila v resnih zvezah,« je nedavno izjavila. »Poroka? Vedno sem bila prepričana, da gre za nekaj, kar se zgodi samo enkrat. Morda ne bi bilo pametno ponoviti nečesa, pri čemer mi je spodletelo,« je dodala lepotica, ki je bila v preteklosti poročena z italijanskim plesalcem Stefanom De Martinom, s katerim imata tudi sina Santiaga. O zvezi z Iannonejem je še dejala: »Že ljubezenska zgodba sama je projekt. Skupaj načrtujeva vse sproti, dan za dnem, odnos gradiva iz majhnih in večjih delcev, polno je vzponov in padcev. Imava dve ločeni hiši, a sva ves čas skupaj. Drug brez drugega ne zdrživa.« Morda mu bo urejeno ljubezensko življenje dalo nekaj moči še za dirke.

Buona serata gente!!!!! #acasa #iniziailgf �de0b�de0b�de0b

A post shared by Belén Rodriguez �dde6�ddf7�ddee�ddf9 (@belenrodriguezreal) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 3
 
spiritualite100 31.01.2018 13:19:29
financiranje in naložbe Pozdravljeni, jaz sem gospod Tetickovic Marjan, poslovnež slovenskega rodu, vendar prebiva v primeru Poljskem Strinjam se, da vam pomaga pri znesek v razponu od 5.000 € do 10.000.000 € s 3% letno in s trajanjem od 1 do 30 let. E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
 
kekec_horhe 08.10.2017 13:30:25
Iaonen je itak največja napaka v moto GP. Kaj je model dela lansko leto pri Ducatiju???
bad brains 09.10.2017 14:53:09
Kaj ? Bil je hitrejši od Doviziossa . In to kar občutno !
Več komentarjev