Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Boxster Spyder 718

Porsche pripravlja novo zverino

N.J.
05. december 2017, 08:02
0
Velikost pisave:

Prihodnje leto bo 981 boxster spyder dobil naslednika, Porsche 718 Boxter, ki bo menda pod pokrovom skrival 6-valjni agregat.

V javnost so celo pricurljale prve fotografije novega porscheja 718 boxster spyder, ki je še v fazi razvoja in testiranj. Kot napovedujejo, bo najmočnejši boxster vseh časov. Imel bo večja kolesa iz lahkih kovin, izpuh na obeh straneh in bo bolj zmogljiv od predhodnika.

Standardna serija 718 boxster je imela 4-valjne agregate s turbo puhalom, novi spyder pa bo imel 4-litrskega atmosferskega 6-valjnika, kakršnega ima tudi Cayman GT4. Podrobnosti motorja, ki bo poganjal novega spyderja, še ni, a pri 911 GT3 je 4-litrski 6-valjnik proizvajal moč 493 'konjev'. Po vsej verjetnosti bo moč motorja boxsterja nekoliko nižja, da bi se ohranjala porschejeva hierarhija modelov, namigujejo v tujih medijih. Kot napovedujejo, se bo moč na kolesje prenašala preko 6-stopenjskega ročnega menjalnika.

Novega boxsterja bodo nekoliko oklestili, da bi znižali težo, pnevmatike naj bi bile večje, imel bo dvojno platneno streho, izdelan pa bo v omejenem številu, s čimer bodo ohranili ekskluzivnost tega modela. 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev