Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 10

Ženski orgazem je produkt naravne selekcije

U.K.
11. september 2012, 14:52
14
Velikost pisave:

Zanimivih podatkov o spolnosti kar ne zmanjka in praktično vsak dan lahko izvemo kaj novega.

Spolnost je gonilna sila večine ljudi na Zemlji in po mnenju nekaterih naj bi vse, kar storimo v življenju, posredno ali neposredno vodilo do seksa ali, če hočete, do nadaljevanja vrste. Kljub temu pa so spolni nagoni še zmeraj precej neznani. Kljub temu da imamo precej raziskav na to temo.

Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 6
(Foto: Twitter)

V povprečju seksamo dvakrat na teden
Raziskavo na svetovni ravni so opravili proizvajalci kondomov, ki so ugotovili da ljudje v povprečju seksamo 103-krat na leto, se pravi 1,98-krat na teden in 0,28-krat na dan.

Debelejši moški zdržijo dlje
Enoletna študija, ki so jo opravili v Turčiji, je pokazala, da naj bi bolj močni moški zdržali dlje časa. In to kar precej. Močnejši moški so namreč v povprečju zdržali 7,3 minute, medtem ko so bolj vitki moški zdržali vsega skupaj 108 sekund. Močnejši moški naj bi namreč imeli več hormona estradiol, ki blokira moške hormone in zadržuje vrhunec.

Oralni seks pomaga pri jutranji slabosti
Gre sicer za teorijo, ki še ni bila testirana, a po mnenju dr. Gordona Gallupa naj bi bila jutranja slabost posledica tega, ker žensko telo zavrača genetski material semenčic kot nekaj tujega. Če ženska še pred zanositvijo večkrat zaužije semenčica, potem se telo temu privadi in med nosečnostjo naj ne bi imela težav z jutranjo slabostjo.

Seks pomaga pri glavobolu
Glavobol ni več dober izgovor, kako se izogniti spolnim odnosom. Prav nasprotno, kot kaže, je seks zdravilo za glavobol. Med spolnimi odnosi se v telesu poveča nivo serotonina, ki blaži glavobole ali pa jih celo preprečuje. To seveda ne pomeni, da je seks zdravilo za vse glavobole, a lahko pomaga in naj bi bil bolj učinkovit od večine protibolečinskih tablet.

Moški nenehno premišljujemo o seksu
To je mit, ki v bistvu ne drži. Raziskava je pokazala, da moški na dan namenijo seksu v povprečju 18 misli, ženske pa 'le' deset. Vendar pa je raziskava pokazala, da moški prav toliko razmišljajo tudi o hrani in spanju.

Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 11
(Foto: Twitter)

Dolžina prstov in dolžina penisa
Dvignite desno roko in poglejte dolžino prstanca in kazalca. Če nista popolnoma iste velikosti, potem spadate v skupino moških, pri katerih je večja možnost, da imajo daljši penis. To vsaj verjamejo raziskovalci iz Asian Journal of Andrology.

Ženski orgazem je produkt naravne selekcije
Leta 1967 je Desmond Morris napisal kontroverzno knjigo 'The Naked Ape', v kateri je zapisal, da je ženski orgazem posledica naravne selekcije. Napisal je, da ženski orgazem ni namenjen le temu, da ženska uživa med seksom in se tako raje preda spolnim aktivnostim, temveč da jo izčrpa in tako ostane v vodoravnem položaju ter prepreči, da bi sperma odtekla. Pojasnil je tudi, zakaj ženske težje doživijo orgazem kot moški. In tudi to je del naravne selekcije. Zaradi tega so samo potrpežljivi in iznajdljivi moški zmožni pripraviti žensko do orgazma in tako zagotoviti, da bodo uspešni prav njegovi 'vojaki'.

Vibrator kot zdravilni instrument
V 19. stoletju so uporabljali vibratorje kot zdravilno sredstvo. Pravzaprav naj bi nastali prav zaradi ženske histerije. Z njimi so zdravili žensko histerijo, saj naj bi orgazem zdravil simptome. Danes ženska histerija ni več uradno priznana kot bolezen.

25 odstotkov moških nad 65 let uporablja 'modre tabletke'
46 odstotkov moških starejših od petdeset let ima spolne odnose vsaj enkrat tedensko. In mnogi med njimi si pač pomagajo s tabletko. Zanimiv je še podatek, da je večina dejala, da je seks v starejših letih manj pod pritiskom in lahko zato v njem bolj uživajo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 1
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 2
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 3
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 4
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 5
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 6
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 7
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 8
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 9
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 10
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 11
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 12
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 13
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 14
 • Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 15
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

 • Ocena članka: 4,0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
4,0
glasov 21
Komentarjev: 14
 
G8J 08.07.2013 17:49:30
spet prodajate meglo ?
 
karamba34 08.12.2012 09:41:39
kaj je to orgazem nč ne razumem
Negan 10.11.2012 23:00:50
Ok to da moški tok mal zdržijo pa more bit mit no. Jaz vedno na matematiko mislim ko sem pri stvari, tako zdrzim tudi uro :D Drugače so pa najboljše bejbe tiste k squirtajo na polno! Meow! :D
lordslayer 12.09.2012 07:51:08
tista o oralnem seksu se dobr sliš ...
 
bmoto 12.09.2012 07:41:07
7,3 minute??? v pol ure sem ločen in večno samski! (in hvala bogu vsaj enkrat je prekomerna teža za nekaj dobra)
waco 12.09.2012 00:29:28
kio ma moja orgazm me je strah da sem ji kaj naredu ! noge ji trese , mal lula zraven in uriska kot nora ! sm pa res tut un "bolj močan" in komot žgem tam 15 do dvajst minut v polno ! in to že na mojo in ženino srečo ki je tut mal močnejša kot pred dvema porodoma in verjemite ji prej pride kot ko je bla suha , srečo že okol 18 dobrih let ! vam povem nebeško in ni je na svetu da jo zamenjam za mojo sam pedenat jo je treba pa je veselje in sreča v zakonu !
 
Pookie 11.09.2012 23:49:18
1,98-krat na teden in 0,28-krat na dan- nisem vedela da seksamo ne 2x ampak 1,98 x..to je kaj? seksaš 2x na teden s tem da je 1x brez orgazma?
blabla33 12.09.2012 00:23:02
to je statistika. sedi ena.
mijavci 11.09.2012 20:07:40
Bog je dal ženski orgazem zato da lahko tud takrat ko ji je luštno jamra,pa stoka.
smajlena 11.09.2012 21:14:05
hehe
bigfudge 11.09.2012 17:34:57
no photos pomeni no photos, kaj vam ni jasno lol -.-
 
Ursshie 11.09.2012 17:30:01
foto: twitter, omg, a to lahko delajo al kaj :D
Več komentarjev