Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

skejtanje

Že minimalna napaka je lahko usodna!

N.J.
16. september 2015, 08:46
3
Velikost pisave:

Čeprav pravi, da ima v življenju velikansko srečo, je ta odvisnik od adrenalina v svojem življenju že kar nekaj časa preživel v bolnišnicah zaradi poškodb, izvinov in zlomov, ki jih je utrpel med svojimi doživetji. A nobena bolečina do sedaj ni bila dovolj močna, da bi preprečila ta nori podvig.

Komaj 23-letni Zak Maytum, ki se z rolkanjem ukvarja profesionalno, je z novim videoposnetkom znova navdušil adrenalinske navdušence in sprožil plaz kritik tistih, ki nikakor ne morejo razumeti, zakaj bi nekdo postavil življenje na nit zaradi nekaj minut užitka. Kljub vsemu se je Zak z longboardom podal na ekstremno cesto v Koloradu, kjer je ravnice in ovinke premagoval s hitrostjo 110 km/h, in to z le osnovno zaščito.

Med drvenjem mu je nekajkrat dvignilo srajco, a si jo je mirno popravil, ovinke pa 'polagal' tako, da je po tleh drsal kar z roko. Pri nekem podobnem podvigu v preteklosti je pri približno takšni hitrosti spustil na tla nogo in si zlomil kosti na stopalu, kolikokrat je imel že zlomljeno ključnico pa je nehal šteti.Pred nekaj meseci je med drugim s kolenom zadel v zaščitno ograjo ob cesti, a ga je ščitnik obvaroval pred katastrofo in dolgotrajnimi posledicami.

Kljub temu, da je posnetek impresiven, OPOZARJAMO: nikar ga ne poskušajte posnemati! Tveganje je resnično gromozansko, takšno početje pa predstavlja smrtno nevarnost tako za vas kot za druge udeležence v prometu!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,5
glasova 2
Komentarjev: 3
Apostol1 17.09.2015 18:17:27
Mene je navdušil kapo dol., pregovor pravi da vsako tele ima svoj veselje in lahko ga kritizirš ampak potem lahko kritiziraš vse od formule ena ralya alpinizma itd,
 
BŠK 16.09.2015 09:28:48
Pa je uspel kakšno najti? V skejterje se zaljubljajo mladoletnice....
xzy 1 21.09.2015 19:49:14
pa je teb uspel? deluješ mal zafrustriran, zato uprašam :D
Več komentarjev