Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Pokažite, da ste prave babe - 2

Teh napak moški ne smemo početi!

U.K./N.J.
02. marec 2015, 11:08
10
Velikost pisave:

Ženske so zapletena bitja, nikoli prav dobro ne vedo, kaj se jim plete po glavi in kakšen je njihov sanjski moški. S praktičnimi nasveti lahko ugotovite, kakšen tip ste in s čim boste pritegnili sanjsko lepotico, ki vas bo oboževala.

Srečen par
(Foto: iStockphoto)

NAPAKA št. 1: Pretirana prijaznost
Ste opazili, da lepe ženske ne marajo "dobrih“ fantov?
Seveda ste. Gotovo ste imeli ali imate prijateljice, ki se vedno zapletejo z „barabami“, ampak iz nekega razloga nikoli niso zainteresirane za vas. Kaj za vraga se dogaja? Odgovor je pravzaprav preprost: ženske si ne izbirajo moških po tem, kako prijazen je, ampak po tem, kako močno jih vzburi prisotnost alfa samca oziroma po njihovo: kako intenzivno začutijo metuljčke v trebuhu.
In veste kaj, prijaznost v njih ne vzbudi prav velike poželjivosti.
Lahko si mislimo, da to za marsikoga nima prav velikega smisla, ampak tako pač je in s tem se moramo sprijazniti. Dokler tega dejstva ne boste sprejeli, ne boste nikoli dobili ženske, ki si jo želite.

NAPAKA št. 2: Poskušamo jo prepričati, celo prisiliti, da nas bo imela rada
Kaj navadno naredi moški, ki spozna dekle, ki mu je všeč, njo pa preprosto ne zanima?
Poskuša jo prepričati, včasih tudi vsiljivo, da bi čutila enako privlačnost, kar pa je nemogoče. Ženskega poželenja po moškem se ne da na silo vzbuditi. In vendar to vsi počnemo. Moledujemo, nadlegujemo, prosimo, lovimo in se na vse načine trudimo, da bi jo prepričali, kar pa enostavno ne more delovati. Sprijaznite se, enačba je preprosta: če ženska ne čuti vznemirjenja, je bolje, da si najdete novo "žrtev“ in jo poskušate osvojiti.

Zmenek - 2
(Foto: iStockphoto)

NAPAKA št. 3: Iščemo njeno odobritev ali dovoljenje
V naši želji po zadovoljevanju žensk, kar nas zmotno vodi v mišljenje, da so iste kot mi, se moški osredotočamo na njeno dovoljenje oziroma privolitev. Vendar ženske ne privlačijo moški, ki se jim poskušajo prilizovati. Vendar ne razumite narobe, ni treba, da ste zlobni do žensk, da bi vas imele rade. Daleč od tega. Ženske samo ne marajo moških, ki niso odločni in pričakujejo njihovo odobritev za vsako dejanje, saj s tem pokažejo, da nimajo lastne hrbtenice.

NAPAKA št. 4: Njeno pozornost kupujemo z darili
Kolikokrat ste peljali dekle na večerjo, ji kupili nešteto daril, ona pa vas je pustila zaradi drugega, ki ni počel nič od tega ali vsaj ne tako pogosto.
To je popolnoma naravno, saj ji z vašimi dejanji ves čas pošiljate sporočilo: "Ne verjamem, da me boš imela rada takšnega kot sem, torej moram tvojo ljubezen kupiti.“
Vaši dobri nameni navadno končajo kot nadomestek za negotovost in slab poskus manipulacije.

NAPAKA št. 5: Prezgodaj ji poveste, kaj čutite do nje
Ženske ves čas dobivajo pozornost nasprotnega spola. Veliko moških se ne zaveda, ampak lepe ženske so tarča nenehnih "napadov“ tako ali drugače skozi celo življenje, celo večkrat na dan in več stokrat na mesec. V večini primerov imajo za sabo kar nekaj zvez in tudi veliko izkušenj.
Torej, stvar, ki prav hitro prežene lepo žensko, je moški, ki ji že na prvem ali drugem zmenku izpove svojo neizmerno ljubezen.
To ji da vedeti, da ste kot vsi ostali moški, ki se prehitro zaljubijo in se ne morejo kontrolirati.
Enostavno naslonite se nazaj in se sprostite. Obstajajo boljše ideje in trenutki, kako ji povedati, da ste se resno ogreli zanjo.

Zmenek - 1
(Foto: iStockphoto)

NAPAKA št. 6: Nerazumevanje, kako privlačnost deluje pri ženskah
Ženske so, tudi kar se tiče definicije privlačnosti, precej drugačne od moških. To morate sprejeti, tako pač je. Kadar moški zagleda žensko, ki mu je všeč, takoj začuti spolno privlačnost do nje, ženske pa po drugi strani privlači duhovnost, razgledanost, metuljčki v trebuhu in druge lastnosti, ki določajo potencialnega žrebca. Zanje je bolj pomembno, kako se ob moškem počutijo kot pa njegov videz.
Če znate izkoristiti svoj besedni zaklad in govorico telesa, potem lahko žensko pripravite do tega, da bo do vas čutila enako poželenje, kot čutite vi do nje.

NAPAKA št. 7: Mišljenje, da sta pomembna samo denar in videz
Veliko moških obupa, še preden se vse skupaj zares začne, saj mislijo, da lepe ženske ljubijo samo denar ali določeno starost, višino, dolžino.
Resnica je, da obstajajo ženske, ki jih zanima vse našteto, vendar jih je na našo srečo več zainteresiranih za moško osebnost kot pa za denarnico. Določene osebnostne lastnosti privlačijo ženske kot magnet, in če veste, katere so in kako jih izkoristiti, potem ste na konju navkljub tanki denarnici.

NAPAKA št. 8: Nebogljenost v različnih situacijah
Ženska vedno ve, kaj si mislite. Je namreč kar desetkrat bolj spretna in intuitivna pri branju telesne govorice kot moški. Res je, desetkrat. Ste na zmenku in jo želite poljubiti, ona bo to vedela, še preden boste vedeli sami. In če ne boste vedeli točno, kaj narediti in kako jo poljubiti, temveč boste sedeli kot kup nesreče, ste lahko gotovi, da vam ne bo priskočila na pomoč. In to velja za vse vidike zmenka – pristop, poljubljanje, seks … Če ne veste, kaj želite narediti v določeni situaciji, boste verjetno zamočili in izgubili bitko za pozornost. Ključnega pomena je, da veste, kako prestopiti iz enega koraka v drugega. Od prvega zmenka do postelje.

Pokažite, da ste prave babe - 2
(Foto: iStockphoto)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,4
glasov 5
Komentarjev: 10
 
BŠK 28.04.2015 13:04:13
Kaj spet mislite da ste doktorirali in odkrili toplo vodo? Če nimaš solidnega voznega parka in dosti debele denarnice si pogorel že v štartu Nehajte že te pravljice prodajati!
 
LLLEPI 02.03.2015 20:01:46
Rajsi napisite kaj naj ne bi zenske pocele.Moski naj pocne kar mu pase in naj ne gleda na to kaj bo pa ona rekla.Naj rece kar hoce
schrodingerScat 02.03.2015 13:17:02
Izjemno originalen članek. Vsaj google tako pravi
 
upornik22 02.03.2015 13:14:04
sploh ni res.......... če si njej tudi všeč bo tudi ona nrdila prvi korak
kajenje je zdravo 02.03.2015 13:13:38
Ženska napiše - teh napak moški ne smemo početi.
 
BlameThaGame 02.03.2015 13:03:26
zanimivo, precej resnično.
 
GODFATHER3 02.03.2015 11:18:05
če prav zastopim bl si nesramen in aroganten ter ravno ti mora bit za vse več žensk boš imel . Hmmm bo kr držalo opažam kako to deluje pri nekaterih mojih znancih bl jo mlati bolj vanga rine . Na drugi strani pa taka slika bolj ji rit spodnasa pa dela vse zanjo bolj ga vara ..... za razmislit
SonyGirl 03.03.2015 08:24:59
Tako se obnašajo samo takšne, ki so nedorasle.
slovenc79 03.03.2015 12:57:58
precej težko je najt kakšno doraslo ki še ni 40 stara.
 
Manca33xy 02.03.2015 09:08:08
Ta članek pa enkrat za spremembo kar drži in to v celoti kot bi sebe brala hahha
Več komentarjev